Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

Στα πάτρια εδάφη. Στο Αυγείο, Ηλείας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος!


Τετάρτη, 17 Ιουνίου, 2020

Στο Αυγείο του δήμου Ήλιδας βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην υπουργός κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος!
Ο κ. Αβραμόπουλος βρέθηκε στο Αυγείο (Μπουχιώτι), απ’ όπου έλκει καταγωγή, για να παραστεί σε κηδεία συγγενικού του προσώπου. Μάλιστα, συναντήθηκε με τους δημάρχους Ήλιδας και Πηνειού κ.κ. Γ. Λυμπέρη και Α. Μαρίνο αντίστοιχα, ενώ ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γ. Προκόπης τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του χωριού.
Στην άτυπη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού κ. Θ. Θεοδωρακόπουλος και ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Σπανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου