Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Το Στειτ Ντιπάρτμεντ χαιρετίζει την επικοινωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν

 Τρίτη, 30 Ιουνίου, 2020

Φωτ. INTIME
Ικανοποίηση εκφράζει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών για το γεγονός ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα παραμένουν ανοιχτοί, με φόντο την τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή.
Ερωτηθείς σχετικά, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαιρέτισε την πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος.
Όπως σημείωσε, οι ΗΠΑ θεωρούν ότι η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο συμμαχικές χώρες στο ΝΑΤΟ που έχουν κοινό συμφέρον να διατηρούν ανοιχτό τον διάλογο για τη συνεργασία και τη ειρηνική επίλυση των διαφορών τους.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θεωρεί ότι η συγκεκριμένη στάση ενισχύει τη συμμαχία του ΝΑΤΟ.
Υπενθυμίζεται ότι η επικοινωνία των δύο ανδρών, την Παρασκευή, κινήθηκε σε ζητήματα χαμηλής πολιτικής, σε μια προσπάθεια να σπάσει ο πάγος και να βρεθεί εκ νέου η άκρη του νήματος για την αποκατάσταση σταθερών διαύλων επικοινωνίας, που θα συμβάλλουν σε σταδιακή εκτόνωση της έντασης.
Διπλωματικές πηγές υπογράμμισαν τη σημασία να αποκατασταθεί η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές σε επίπεδο ηγεσίας
Σημειώνεται ότι είχαν περάσει λίγο περισσότερο από πέντε μήνες από την προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και Τούρκο πρόεδρο. Ο πρωθυπουργός είχε συνομιλήσει με τον κ. Ερντογάν στις 24 Ιανουαρίου, όταν την Τουρκία είχε πλήξει ισχυρός σεισμός και ο κ. Μητσοτάκης είχε εκφράσει τη διάθεση της χώρας μας να συνδράμει τη γείτονα με όποιο τρόπο μπορεί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου