Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Αμερικανικό ενδιαφέρον για την εξαγορά των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2020

Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.


.

EUROKINISSI

.

Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξαγορά των Ναυπηγείων Ελευσίνας από την ONEX Shipyards ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η United States International Development Finance Corporation (DFC) υπέγραψε δεσμευτική επιστολή με την ONEX Shipyards για την «επιδίωξη της εξαγοράς και εκσυγχρονισμού των Ναυπηγείων Ελευσίνας».
«Μία επιτυχής επένδυση στα Ναυπηγεία Ελευσίνας θα εδραιώσει έναν σημαντικό κόμβο για την υποστήριξη και εξυπηρέτηση της μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ και τη Δυτική Αφρική στην Ελλάδα και τα Δυτικά Βαλκάνια, καθώς και άλλα εγχειρήματα που συμβάλλουν στην περιφερειακή ενεργειακή ανεξαρτησία» σημειώνεται στην επιστολή την οποία υπογράφει ο Άνταμ Μπέλερ, διευθύνων σύμβουλος της US International Development Finance Corporation- τονίζοντας πως «δεδομένης της επιτυχίας της ONEX στην αναζωογόνηση του ελληνικού λιμανιού της Σύρου, αυτό το project έχει τη δυνατότητα να αναζωογονήσει αυτό το στρατηγικό asset και να υποστηρίξει σημαντική δημιουργία θέσεων εργασίας».
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η ΟΝΕΧ, που διαχειρίζεται τα ναυπηγεία του Νεωρίου στη Σύρο, υπέγραψε συμφωνία για συμπαραγωγή της κορβέτας «Θεμιστοκλής» με την Israel Shipyards Ltd.
HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου