Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Θύμα κλοπής ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην "σύντροφος" του Αλέξη


Θύμα ληστών έπεσε ο πρώην επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Λαφαζάνης, βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας και περπατούσε όταν φθάνοντας στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, έπεσε θύμα κλοπής τριών νεαρών.
Σύμφωνα με τον ίδιο, περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας όταν τον σταμάτησε ένας νεαρός και με πολύ σπαστά ελληνικά τον ρώτησε πώς να πάει στην Ομόνοια. Μαζί του ήταν ακόμη δυο νεαροί, αλλά ο ένας από τους τρεις ήταν λίγο πιο μακριά.
«Καθώς προσπαθούσα να του εξηγήσω δείχνοντάς του την κατεύθυνση, εντελώς αστραπιαία ο άλλος νεαρός έβαλε το χέρι του στην τσέπη του σακακιού μου και μου άρπαξε το κινητό τηλέφωνο» λέει ο Π. Λαφαζάνης μιλώντας στο protothema.gr. «Το κατάλαβα και προσπάθησα να το πάρω, αλλά οι νεαροί άρχισαν να τρέχουν και εξαφανίστηκαν. Δυστυχώς δεν μπορούσα να τους προλάβω παρόλο που ξεκίνησα να τρέχω και εγώ, αλλά όπως καταλαβαίνετε χάθηκαν πολύ γρήγορα».
Όπως επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης τα άτομα αυτά ίσως να τον είχαν παρακολουθήσει, να είδαν ότι είναι μόνος τους και να έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. «Εγώ ούτε φρουρά έχω ούτε σωματοφύλακες περπατάω πολύ συχνά στο κέντρο μόνος μου. Μάλιστα επέστρεφα από ένα δικαστήριο που είχα όταν συνέβη το περιστατικό» εξήγησε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου