Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

O Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε την οικογένεια Ζαπάντη

Ο κ. Ελπιδοφόρος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην μητέρα του 29χρονου ομογενή που πριν μερικές ημέρες πέθανε από ανακοπή μετά από χρήση τίζερ των αστυνομικών στο σπίτι του. Η Αθανασία Ζαπάντη δήλωσε στον «Ε.Κ» πως ένιωσε μεγάλη συγκίνηση με την κίνηση αυτή του Αρχιεπισκόπου που της έδωσε λίγη χαρά και ικανοποίηση αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει.
«Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αλλά και υποστήριξη. Μου είπε πως θα είναι δίπλα μου και θα με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ και για την Ελευθερία μου αλλά και για τη μνήμη του Γιώργου» είπε η κ. Ζαπάντη.
Ο Αρχιεπίσκοπος σχολίασε τα όσα συνέβησαν πριν μερικές ημέρες μέσα στο σπίτι της οικογένειας λέγοντας πως ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε. “Ακόμη και να είχε κάνει κακό το παιδί, ακόμη και τότε δεν έπρεπε να τον πειράξουν. Έτσι μου είπε ο κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος είδε και αυτός τα βίντεο που έκαναν οι γείτονες” συμπλήρωσε η κ. Ζαπάντη και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ το Θεό για ένα πράγμα. Κακός άνθρωπος δεν είμαι και βοηθάω τον κόσμο όποτε και όπως μπορώ. Θα δώσω από το υστέρημα μου αν χρειαστεί. Με πόνεσε πολύ όλο αυτό που έγινε».
Η ίδια χαρακτήρισε τον κ. Ελπιδοφόρο ως έναν απλό άνθρωπο «Είναι ένας αγνός άνθρωπος, πολύ ταπεινός σαν άνθρωπος. Μου μίλαγε σα να είμασταν εγώ κι εσύ» είπε η μητέρα του 29χρονου.
Ο Αρχιεπίσκοπος την ενημέρωσε πως θα τελέσει ο ίδιος την εξόδιο ακολουθία του Γιώργου το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστοουν.
Το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοοποηθεί αγρύπνια με κεριά στη μνήμη του Γιώργου Ζαπάντη στην γωνία των δρόμων 150st και 20th road. Όσοι παρευρεθούν καλούνται να φοράνε μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις καθώς και να φέρουν μαζί τους οτιδήποτε θέλουν για να τιμήσουν τη μνήμη του φίλους τους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αφίσα που φτιάχτηκε για την βραδιά προς τιμήν του.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου