Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

O Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε την οικογένεια Ζαπάντη

Ο κ. Ελπιδοφόρος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην μητέρα του 29χρονου ομογενή που πριν μερικές ημέρες πέθανε από ανακοπή μετά από χρήση τίζερ των αστυνομικών στο σπίτι του. Η Αθανασία Ζαπάντη δήλωσε στον «Ε.Κ» πως ένιωσε μεγάλη συγκίνηση με την κίνηση αυτή του Αρχιεπισκόπου που της έδωσε λίγη χαρά και ικανοποίηση αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει.
«Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αλλά και υποστήριξη. Μου είπε πως θα είναι δίπλα μου και θα με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ και για την Ελευθερία μου αλλά και για τη μνήμη του Γιώργου» είπε η κ. Ζαπάντη.
Ο Αρχιεπίσκοπος σχολίασε τα όσα συνέβησαν πριν μερικές ημέρες μέσα στο σπίτι της οικογένειας λέγοντας πως ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε. “Ακόμη και να είχε κάνει κακό το παιδί, ακόμη και τότε δεν έπρεπε να τον πειράξουν. Έτσι μου είπε ο κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος είδε και αυτός τα βίντεο που έκαναν οι γείτονες” συμπλήρωσε η κ. Ζαπάντη και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ το Θεό για ένα πράγμα. Κακός άνθρωπος δεν είμαι και βοηθάω τον κόσμο όποτε και όπως μπορώ. Θα δώσω από το υστέρημα μου αν χρειαστεί. Με πόνεσε πολύ όλο αυτό που έγινε».
Η ίδια χαρακτήρισε τον κ. Ελπιδοφόρο ως έναν απλό άνθρωπο «Είναι ένας αγνός άνθρωπος, πολύ ταπεινός σαν άνθρωπος. Μου μίλαγε σα να είμασταν εγώ κι εσύ» είπε η μητέρα του 29χρονου.
Ο Αρχιεπίσκοπος την ενημέρωσε πως θα τελέσει ο ίδιος την εξόδιο ακολουθία του Γιώργου το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστοουν.
Το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοοποηθεί αγρύπνια με κεριά στη μνήμη του Γιώργου Ζαπάντη στην γωνία των δρόμων 150st και 20th road. Όσοι παρευρεθούν καλούνται να φοράνε μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις καθώς και να φέρουν μαζί τους οτιδήποτε θέλουν για να τιμήσουν τη μνήμη του φίλους τους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αφίσα που φτιάχτηκε για την βραδιά προς τιμήν του.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου