Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Η Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη από τη Ζαχάρω πρόεδρος του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

 Κυριακή, 28 Ιουνίου, 2020

Η Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη, με καταγωγή από τη Ζαχάρω, αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου πρόεδρος του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου του ποδοσφαίρου, καθώς έληξε η θητεία του και αποχωρεί ο μέχρι πρότινος πρόεδρος, αρεοπαγίτης Θωμάς Γκατζογιάννης.

Η κ. Μπιτζούνη προτάθηκε από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, μεταξύ άλλων υποψηφίων και την επέλεξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΠΟ “Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου συγκροτείται σε σώμα και συνεδριάζει σε επταμελή (7μελή) ή πενταμελή (5μελή) σύνθεση. Από αυτή, τρία (3) μέλη, ο Πρόεδρος και άλλα δύο (2) είναι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί και τα άλλα τέσσερα (4) ή δύο (2) εκάστοτε, είναι διαιτητές, που ορίζονται ανά δύο (2) ή ανά ένας (1) από κάθε διάδικο μέρος, από τους τηρούμενους στην Γραμματεία του Δικαστηρίου εγκεκριμένους πίνακες κάθε φορέα”.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου