Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Νίκας στο Olympia Forum: «Ανάγκη για ενίσχυση των Νοσοκομείων – Να επικεντρωθούμε στον εσωτερικό τουρισμό»

 Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2020

Tην αναγκαιότητα ύπαρξης νοσοκομείου αναφοράς για τον κορονοϊό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επισήμανε για μία ακόμα φορά ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας κατά την συμμετοχή του στην ημερίδα «Olympia Forum».
Κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με την δημοσιογράφο της ΟΡΤ Πέλυ Μπεβούδα ο κ Νίκας ανέπτυξε  τις δράσεις που έχει υλοποιήσει και υλοποιεί η Περιφέρεια, τόσο για την αντιμετώπιση της πανδημίας όσο και για την στήριξη των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε και στην συνεργασία που έχει ξεκινήσει με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την υλοποίηση μία σειράς εκπαιδευτικών δράσεων για τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις του τουρισμού αλλά και της εστίασης, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του σημαντικού για την οικονομία κλάδου.
Ο κ Νίκας εξέφρασε την συγκρατημένη αισιοδοξία του για την φετινή τουριστική περίοδο επισημαίνοντας ότι πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να αποτελεί η έλευση των τουριστών σε ένα υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους ίδιους όσο και για τους εργαζομένους.
«Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και κατάλληλα καταρτισμένοι για την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Φέτος θα γίνει ιδιαίτερη στόχευση στον εσωτερικό τουρισμό.

Θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για όλους αλλά θέλω να πιστεύω ότι με τις κατάλληλες ενέργειες η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι επιχειρήσεις της θα παραμείνουν και θα καταγράψουν ένα θετικό, όσο αυτό είναι εφικτό» πρόσημο και σε αυτή την τουριστική χρονιά».
Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοπονήσου και στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το αεροδρόμιο Καλαμάτας, το οποίο παρουσιάζει την μεγαλύτερη αύξηση σε διακίνηση επιβατών σε όλη των χώρα, κάτι που φυσικά οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό στις επενδύσεις που πραγματοποιεί ο ξενοδοχειακός όμιλος του Costa Navarino.
Επίσης ο κ Νίκας παρουσίασε μία σειρά έργων και μελετών , ανά Περιφερειακή Ενότητα και συγκεκριμένα την δημιουργία περιβαλλοντολογικού πάρκου στις παλιές γραμμές του τρένου στην Κόρινθο, την ανάδειξη και αξιοποίηση της λίμνης Τάκα,  αναφέρθηκε στην προώθηση αναγκαίων οδικών έργων σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας, με ιδιαίτερη αναφορά και στην οδική σύνδεση των Νομών Ηλείας και Αρκαδίας μέσα από την υλοποίηση του οδικού άξονα  και την παράκαμψη Λαγκαδίων.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου