Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο είναι έτοιμος να συνομιλήσει με τον Τραμπ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσα, δήλωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είναι έτοιμος να συνομιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, και πως θέλει να επισκεφθεί τη Ρωσία για να συναντήσει τον πρόεδρο Ρώσο Πούτιν.

«Ο πρόεδρος Μαδούρο είναι πάντα έτοιμος σε οποιεσδήποτε προτάσεις» δήλωσε ο Αρεάσα σε συνέντευξη του στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία-24» όταν ρωτήθηκε αν είναι εφικτή μια συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών. «Από την πρώτη μέρα της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, ο Μαδούρο έλεγε ότι μεταξύ τους υπάρχουν διαφωνίες και αυτές θα εξακολουθούν να υπάρχουν, ωστόσο αυτές ακριβώς οι διαφωνίες απαιτούν διάλογο, χωρίς τον οποίο δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνεργασία», δήλωσε ο Αρεάσα, υπενθυμίζοντας ότι ο Τραμπ επανειλημμένα έχει δηλώσει δημόσια για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνάντησης. Ο Αρεάσα είπε ότι ο λόγος που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα μια τέτοια συνάντηση είναι ότι αντιδρά το περιβάλλον του Αμερικανού προέδρου. «Οι ακροδεξιοί ρεπουμπλικάνοι από το περιβάλλον του Τραμπ εμποδίζουν την οποιαδήποτε προώθηση στις σχέσεις μεταξύ του ίδιου και του προέδρου Μαδούρο», κατέληξε ο Αρεάσα.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας είπε ακόμη ότι ο Νικολάς Μαδούρο θέλει να επισκεφθεί τη Ρωσία, μόλις το επιτρέψει η κατάσταση, για να συζητήσει προσωπικά με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ζητήματα συνεργασίας των δύο χωρών.
Παράλληλα, είπε ότι η στρατηγική συμμαχία Ρωσίας και Βενεζουέλας συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εδραιώνεται παρά τις δυσκολίες.
Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στις 24 Ιουνίου, ο Αρεάσα είπε ότι πρωτίστως συζητήθηκε κατά τη συνάντηση αυτή, η στρατηγική συμμαχία των δύο χωρών, «η οποία περιλαμβάνει την πολιτική, οικονομική και εμπορική συνεργασία, τη συνεργασία στον ενεργειακό τομέα και όλο των φάσμα των διμερών σχέσεων».
Ο Αρεάσα δήλωσε επίσης, ότι η Βενεζουέλα μπορεί πάντα να βασίζεται στη Ρωσία που σέβεται τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και την κυριαρχία της Βενεζουέλας στη βοήθεια της για να ξεπεράσει συγκεκραμένα προβλήματα. Τόνισε μάλιστα ότι χάρη στην υποστήριξη της Ρωσίας η Βενεζουέλα καταφέρνει να αντιμετωπίσει τις σκληρές κυρώσεις και τον εμπορικό αποκλεισμό που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ τις συνέπειες των οποίων υφίσταται ο λαός της Βενεζουέλας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου