Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020

Στα μαύρα η Δήμητρα Λιάνη στο τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα ΠαπανδρέουΠέμπτη, 25 Ιουνίου, 2020


Ήταν 23 Ιουνίου του 1996, ξημερώματα Κυριακής όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών στο νοσοκομείο “Ωνάσειο”.

Σήμερα συμπληρώνονται 24 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ που πρωταγωνίστησε για χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου. Τιμώντας τη μνήμη του, η Δήμητρα Λιάνη έκανε στη μνήμη του συζύγου της τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο στον τάφο του. Το παρών έδωσε ο πνευματικός της, Τιμόθεος Ηλιάκης και αρκετός κόσμος.
Δήμητρα Λιάνη - Τρισάγιο Ανδρέα
Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει κάθε χρόνο τρισάγιο στη μνήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου