Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

«Ναυμαχία» ψαράδων στο Ιόνιο – Με 68 «αλιευτικά εργοστάσια» οι Ιταλοί αρπάζουν την κόκκινη γαρίδα, λένε οι Έλληνες αλιείς


Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2020

«Έπρεπε οι Ιταλοί να ήταν έξω από τα 12 ν.μ» λένε οι Έλληνες αλιείς

Σε απόγνωση βρίσκονται οι Έλληνες επαγγελματίες αλιείς του Ιονίου Πελάγους από τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους Ιταλούς αλιείς στο πλαίσιο της συμφωνίας για την ΑΟΖ.
Οι Ιταλοί αλιείς χρόνια έρχονται κοντά στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο και υπεραλιεύουν την κόκκινη γαρίδα η οποία αποτελεί τη βάση διατροφής ψαριών (βακαλάου, ξιφία κ.α) με αποτέλεσμα τα αλιεύματα να έχουν εξαφανισθεί ελλείψει τροφής.
Οι Έλληνες αλιείς που 40 χρόνια συναγωνίζονται ιταλικά «αλιευτικά εργοστάσια» που έχουν επιδοθεί σε μαραθώνιο υπεραλίευσης της κόκκινης γαρίδας. Η «ναυμαχία» στο Ιόνιο είναι άνιση αφού τα ελληνικά αλιευτικά σκάφη είναι μικρά και ελάχιστα σε σχέση με των Ιταλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου