Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ένα υποθηκοφυλακείο για όλη την Ηλεία! ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ



Αυτό είναι!!!  "Αποκέντρωση" έλεγαν παλιά, τώρα θα το λέμε "Συγκέντρωση" 
Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2016Σε δημόσια διαβούλευση που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουλίου, τέθηκε, χθες από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το σχέδιο για την αναδιοργάνωση των Υποθηκοφυλακείων όλης της Χώρας, το οποίο, προβλέπει μια συνολική μεταρρύθμιση ώστε να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Υποθηκοφυλακεία. Για την περιοχή της Ηλείας, το ζήτημα του Υποθηκοφυλακείου, παραμένει, άλυτο, ενώ τελευταία οι υπάλληλοι που εργάζονται σε αυτό, έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, προκειμένου να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.
Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου, συστήνονται, πλέον των ήδη λειτουργούντων, σαράντα ένα έμμισθα υποθηκοφυλακεία μεταξύ των οποίων και του Πύργου, με έδρα τον Πύργο, στο οποίο υπάγεται η περιφερειακή ενότητα Ηλείας, η οποία, μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, εξυπηρετείται από τα υποθηκοφυλακεία Πύργου, Ολυμπίων, Ωλένης, Κρεστένων, Βώλακος (Επιταλίου), Ανδρίτσαινας, Αρήνης (Ζαχάρως), Αμαλιάδας, Μυρτουντίων (Λεχαινών), Γαστούνης, Βαρθολομίου, Βάρδας, Λαμπείας, Ελευσίνος (Πελοποννήσου). Τα ειδικά και μη ειδικά άμισθα υποθηκοφυλακεία καταργούνται, με την επιφύλαξη των οριζομένων στις μεταβατικές διατάξεις.
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα σχέδιο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται την σελίδα http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=6472, του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου