Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Προβλήματα στο Συνέδριο των Δημοκρατικών





Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2016Εκλέκτορες του BernieSanders αποχώρησαν από το κλειστό γήπεδο όπου γίνεται το Συνέδριο στη Philadelphia φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της Hillary Clinton αλλά και εναντίον της ηγεσίας το κόμματος όπως “έκλεψαν τις εκλογές”, “ποτέ δεν θα την ψηφίσω”.
οι εκλέκτορες (αντιπρόσωποι) που πρόσκεινται στον Bernie Sanders και μετά από συζητήσεις και “πιέσεις” άκουσαν τον Γερουσιαστή να τους καλεί να ψηφίσουν τη Hillary Clinton.
Η δεύτερη βραδιά του Συνεδρίου των Δημοκρατικών έκλεισε με την ομιλία του πρώην Προέδρου και συζύγου της Hillary, Bill Clinton ο οποίος άρχισε με το πως γνώρισε την Hillary πως την παντρεύτηκε και ότι για χρόνια εργαζόταν για τους άπορους και τα φτωχά παιδιά, τις φτωχές οικογένειες.
Προσπάθησε να πείσει το ακροατήριο και τον Αμερικάνικο λαό ότι είναι κατάλληλη για πρόεδρος.
Σήμερα θα μιλήσει στο Συνέδριο η κόρη τους Chelsea ενώ αύριο που είναι και η τελευταία ημέρα του Συνεδρίου η Hillary θα αποδεχθεί την εκλογή της από το Δημοκρατικό κόμμα να διεκδικήσει την προεδρεία των ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Η Σύνταξη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου