Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Στην Ηλεία η Φώφη

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 
Στην Ηλεία θα βρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την προσεχή Τρίτη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της περιοδείας που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να έλθει σε επαφή με τους πολίτες και τους παραγωγικούς φορείς της ελληνικής περιφέρειας.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τα κοινωνικά στρώματα που ήταν κατ’εξοχήν παραδοσιακοί υποστηρικτές, με στόχο να αναδείξει το νέο ξεκίνημα που κάνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την ανασυκρότηση της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, πόσο μάλλον σε έναν νομό όπου υπήρξε επί δεκαετίες «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Γεννηματά θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη στον Πύργο με αυτοδιοικητικούς φορείς της Ηλείας, ενώ θα συναντηθεί και με την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας. Παράλληλα, θα επισκεφθεί και τα εγκαταλελειμμένα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού στην Ηλεία, θέλοντας να αναδείξει το Πάτρα-Πύργος σε έργο προτεραιότητας, ασκώντας κριτική για την καθυστέρηση στις δημοπρατήσεις από την κυβέρνηση.
Την Κυριακή η «πρώτη»
Για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ με τη νέα της σύνθεση, όπου και θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας, αφού προηγηθεί και η κλήρωση για το τελευταίο μέλος, μετά και την ισοψηφία μεταξύ Σταύρου Δανιελιάν και Διον.Τουρούκη.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου