Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εν ώρα λειτουργίας


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ

Στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, εισέβαλαν λίγο πριν τις 9.30 το πρωί αντιεξουσιαστές, διακόπτοντας την κυριακάτικη λειτουργία, διαμαρτυρόμενοι για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη.

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εν ώρα λειτουργίας
Οι αντιεξουσιαστές διέκοψαν την Λειτουργία στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πέταξαν φυλλάδια, που έγραφαν συνθήματα κατά των εκκενώσεων των υπό κατάληψη κτιρίων της Θεσσαλονίκης από πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν πάνω από 20 προσαγωγές. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και με τη λήξη του συμβάντος, η κυριακάτικη λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά.
Τι δήλωσε για το περιστατικό ο Μητροπολίτης Άνθιμος
«Τέτοια πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα», δήλωσε ο Μητροπολίτης Άνθιμος, σχολιάζοντας την έφοδο των αντιεξουσιαστών στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, νωρίς το πρωί.
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος ενημερώθηκε για το συμβάν ενώ βρισκόταν στον άμβωνα του ιερού ναού του Σωτήρος, όπου λειτουργούσε.
Μεταξύ άλλων, ο ίδιος εξήγησε για ποιο λόγο κατεδαφίστηκε το πρώην ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος», ενώ τόνισε πως το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και η κοινωνία.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου