Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Παπούλιας


Κυριακή, 31 Ιουλίου, 2016
Απεβίωσε την Πέμπτη στο νοσοκομείο Lowell General Hospital σε ηλικία 89 ετών ο γνωστός εστιάτορας Αθανάσιος Παπούλιας. Ήταν για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης των εστιατορίων Owl Diner στην Appleton St. και το Palmer Restaurant στην Palmer St του Lowell.
Απόψε θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα για τον μεταστάντα που γεννήθηκε στο Καστράκι, Καρδίτσας και για 6 δεκαετίες κάτοικος του Lowell, Massachusetts.
Το “λαϊκό προσκύνημα” θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο νεκροπομπείο M.R. LAURIN FUNERAL HOME, 295 Pawtucket St., Lowell από τις 4:00μμ pm έως τις 7:00μμ. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 10:00πμ στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στην διεύθυνση 1160 Mammoth Rd., Dracut, MA 01826.
Άφησε πίσω του την επί 47 χρόνια σύζυγό του Ζωή και τα παιδιά του, Νίκο και Δημήτρη.


Ας είναι Αιωνία η Μνήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου