Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η Hillary Clinton αποδέχτηκε την ψήφο των εκλεκτόρων του Δημοκρατικού Κόμματος


Τελείωσε αργά χθες το βράδυ στο κλειστό γήπεδο Wells Fargo Center στην Philadelphia, Pennsylvania το Convention του Democratic Party όπου τελευταία μίλησε η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής Hillary Clinton την οποία παρουσίασε στους συνέδρους η κόρη της  Chelsea Clinton.

Η Hillary Clinton αναφέρθηκε σε τι έχει κάνει μέχρι σήμερα και ποιο θα είναι το προγραμμά της. Καταφέρθηκε εναντίον του Donald Trump και τον χαρακτήρισε ότι είναι ακατάλληλος για το προεδρικό αξίωμα.
Μέσα σε 4 ημέρες που κράτησε το Συνέδριο μίλησαν δεκάδες επώνυμοι αλλά και μερικοί όχι τόσο γνωστοί. Στους επώνυμους είδαμε μεταξύ άλλων δύο πρώην προέδρους (Jimmy Carter, Bill Clinton) καθώς και ο νυν Πρόεδρος Barack Obama όπως και ο αντιπρόεδρος Joe Biden. Ακόμα, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος με τη Hillary Clinton Tim Kaine ακόμα η τραγουδίστρια της ποπ Katy Perry, ο δήμαρχος της Βοστώνης Martin J. Walsh , ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo, η Γερουσιαστής Elizabeth Warren Massachusetts, o Bernie Sanders, ο γερουσιαστής του New Jersey Cory Booker, ο δήμαρχος της New York, Bill de Blasio η πρόεδρος της μειοψηφίας στη Βουλή Nancy Pelosi πάρα πολλοί άλλοι.

Από σήμερα αρχίζει η τελική ευθεία για τις Προεδρικές Εκλογές που θα γίνουν στις αρχές Νοεμβρίου.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου