Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Και Έλληνας μεταξύ των θυμάτων στην επίθεση στο Μόναχο

Σάββατο, 23 Ιουλίου, 2016


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων του μακελειού στο Μόναχο. Με επίσημη ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε προηγούμενες πληροφορίες που έκαναν λόγο και για έναν Έλληνα μεταξύ των νεκρών. 
«Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
«Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
»Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές» καταλήγει η ανακοίνωση.
Νωρίτερα το ελληνικό ΥΠΕΞ είχε εκφράσει τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στο Μόναχο.
«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την απερίφραστη καταδίκη μας για την πολύνεκρη επίθεση στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου. Οι σκέψεις μας είναι με το γερμανικό λαό και τους οικείους των θυμάτων, στους οποίους εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας» αναφέρει η πρωινή ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ.
Σε συνέντευξη Τύπου, η αστυνομία της Βαυαρίας σημείωσε ότι δέκα είναι οι νεκροί της αιματηρής επίθεσης και 27 οι τραυματίες. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και 10 σοβαρά τραυματισμένοι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μεταξύ των θυμάτων δεν υπήρχαν τουρίστες και όλα τα θύματα ήταν κάτοικοι Μονάχου.
Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν νεαρής ηλικίας, 14 - 21 ετών. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί η εθνικότητα των θυμάτων.
Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε ότι τρεις Τούρκοι είναι μεταξύ των δέκα νεκρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου