Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Το μυστικό δείπνο στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου

Κυριακή, 31 Ιουλίου, 2016

O δεν "δεχτηκε" να γίνει Πρωθυπουργός

Δείπνο για οκτώ με «ειδικό» καλεσμένο τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα Νέα», με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο κεντρικός τραπεζίτης από υπουργούς της κυβέρνησης την περασμένη Τρίτη στη Βουλή. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, πριν από ενάμιση μήνα (στις 13 Ιουνίου) έγινε στο σπίτι του πρώην υπουργού Βασίλη Κοντογιαννόπουλου μία αναβίωση του περίφημου «δείπνου των τεσσάρων» (Κώστας Σημίτης, Παρασκευάς Αυγερινός, Βάσω Παπανδρέου, Θόδωρος Πάγκαλος), όπου συμφωνήθηκε  - Νοέμβριος του ‘94 - να προταθεί ο Κώστας Σημίτης σαν διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου.
Αυτή τη φορά το δείπνο  στην κατοικία του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου στην Κηφισιά, ήταν «δείπνο των οκτώ», καθώς συμμετείχαν οι Κώστας Σημίτης, Θόδωρος Πάγκαλος, Άννα Διαμαντόπουλου, Τάσος Γιαννίτσης, Γιώργος Φλωρίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιάννης Στουρνάρας και ο οικοδεσπότης.
Η συζήτηση περιεστράφη στο ποια μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα του μεσαίου χώρου σε συνδυασμό με το γενικότερο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Και συμφωνήθηκε ομόφωνα ότι η Κεντροαριστερά έχει μέλλον μόνο αν εκφράσει την ανάγκη που έχει η χώρα για μεταρρυθμίσεις. Η πρόταση στο Γιάννη Στουρνάρα προέκυψε μετά την επίμονη άρνηση του Κώστα Σημίτη να αναμειχθεί εκείνος.
Ο Κώστας Σημίτης πρότεινε στον Γιάννη Στουρνάρα να ενεργοποιηθεί όταν λήξει η θητεία του ως διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά εκείνος παρέμεινε σταθερά επιφυλακτικός.
Από τη μεγάλη συζήτηση που ακολούθησε ενδιαφέρον είχε το ερώτημα του Θόδωρου Πάγκαλου προς τον Γιάννη Στουρνάρα:
-Πρέπει να αποφασίσεις. Θες να γίνει πρωθυπουργός ή θες να μείνεις υπάλληλος;
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Στουρνάρας δεν πείστηκε...
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου