Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Η ΔΟΕ δεν αποκλείει τη Ρωσία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2016

Ανατροπή στην υπόθεση της συμμετοχής της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ αποφάσισε να... πετάξει το μπαλάκι στις Ομοσπονδίες. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ συνεδρίασε την Κυριακή (24/7) για την υπόθεση της συμμετοχής της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που ξεκινούν σε μερικές ημέρες λόγω του γνωστού σκανδάλου ντόπινγκ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποφασίστηκε να μην αποκλειστεί εξολοκλήρου η αποστολή της Ρωσίας, ενώ το... μπαλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών. Πιο συγκεκριμένα, η ΔΟΕ αφήνει στην ευχέρεια της εκάστοτε ομοσπονδίας - βάσει αθλήματος - να κρίνει αν χρειάζεται η τιμωρία των συμμετεχόντων, όπως έκανε η IAAF με τους αθλητές του στίβου.
Αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι αν οι ομοσπονδίες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της IAAF ή αν θα κάνουν τα στραβά μάτια και θα δώσουν το "πράσινο φως" για την παρουσία των Ρώσων αθλητών στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου