Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Ουρές στο Φάληρο για βόλτα με την τριήρη Ολυμπιάδα

Ουρές σχημάτισαν άνθρωποι όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν σε μία βόλτα με την τριήρη Ολυμπιάδα στο Φάληρο. Ολοι όσοι είχαν την τύχη να επιβιβαστούν, κάθισαν στις θέσεις των κωπηλατών και δοκίμασαν τις σωματικές τους αντοχές.

Καθώς όμως η Ολυμπιάς, είναι ακριβές αντίγραφο αρχαίας τριήρους, όσοι ταξίδεψαν έστω και για λίγο μαζί της ένιωσαν τον ιδιαίτερο τρόπο που είχε αυτό το πλοίο να κινείται στα ελληνικά πελάγη, την ευκινησία του και την γρηγοράδα.

Λόγω δε της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου στην προτροπή του Πολεμικού Ναυτικού να αποτελέσει πλήρωμα της τριήρους, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωστοποίησε ότι το εγχείρημα θα επαναληφθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου