Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η LG Χρυσός Χορηγός του LG AegeanBall Festival που έφερε τη Σύρο στο επίκεντρο του πολιτισμού και του αθλητισμού


Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2016

LG


kanye west balmain
Ο τουρισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά «χαρτιά» που έχει η Ελλάδα, οπότε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία ανάδειξης της χώρας μας είναι σημαντική. Μία τέτοια πρωτοβουλία αποτέλεσε και το 1ο LG AegeanBall Festival, ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3x3 που έγινε πριν από μερικές μέρες στη Σύρο, καθιστώντας την το κέντρο ενός συναρπαστικού γεγονότος που κατάφερε να συγκεντρώσει στο νησί πάνω από 6.000 παρευρισκομένους. Το νησί της Σύρου, που βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων, μπορεί να είναι μικρό σε έκταση, αλλά ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική, την κουλτούρα και την ομορφιά του. Στο νησί, εκτός από τις δύο εκκλησίες που βρίσκονται στην κορυφή των δύο λόφων, ξεχωρίζουν τα σοκάκια της Άνω Σύρου, όπου βρίσκεται το μουσείο Μάρκου Βαμβακάρη, που φιλοξενεί φωτογραφίες και προσωπικά του αντικείμενα, αλλά και την πλατεία με το όνομά του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σύρος γίνεται πολιτιστικό κέντρο, αφού πολλές θεατρικές και κινηματογραφικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα εκεί, όλο τον χρόνο, αλλά το LG AegeanBall Festival, που ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Κυριακή 17 Ιουλίου στη Σύρο μετά από πέντε ημέρες, κατάφερε να προωθήσει τον αθλητικό τουρισμό μέσα από μία σειρά συναρπαστικών αγώνων και δρώμενων.
lgΤο Φεστιβάλ, έγινε από τις 13 έως και τις 17 Ιουλίου και η συμμετοχή αθλητών και η απήχηση στο κοινό ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις διαμορφωμένες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το LG AegeanBall Festival μπροστά από το Δημαρχείο της Σύρου και πλαισιώθηκαν από δυο εντυπωσιακά LG Video Walls που έδειχναν μοναδικά στιγμιότυπα και πρόβαλαν τις ομορφιές του νησιού.
Ειδικότερα, 125 ομάδες, συμμετέχοντες ηλικίας 10 έως 47 ετών, πάνω από 20 αστέρες του ελληνικού μπάσκετ και δεκάδες εθελοντές πλαισίωσαν την αθλητική αυτή γιορτή, το μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3x3 που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Οι επισκέπτες απόλαυσαν την χορογραφία των LG OLED 4Κ cheerleaders και τον μεγάλο τελικό μεταξύ των LG Warriors Πρίντεζη, Μπουρούση, Βασιλειάδη, Παπανικολάου και των Los Cavalierros Παππά, Αθηναίου, Μπόγρη, Παπαντωνίου με τους τελευταίους να επικρατούν 16-14 της ομάδας του οικοδεσπότη. Την απονομή στους νικητές, οι οποίοι έλαβαν ως επιβράβευση για τη νίκη τους την LG SUPER ULTRA HD TV 55 ιντσών, έκανε ο Δήμαρχος της Σύρου, Γιώργος Μαραγκός, η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο Πρόεδρος της LG Ελλάς, ‘Aρης Κουτελός.
lg
Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ήταν τιμή μας να στηρίξουμε μια τέτοια διοργάνωση με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου. Αυτές τις μέρες στη Σύρο οι παρευρισκόμενοι, οι αθλητές και εμείς βιώσαμε τι σημαίνει ‘Life is Good, η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!’».
Όσοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στη Σύρο, παρακολούθησαν live την τηλεοπτική μετάδοση μέσω της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, 600.000 τηλεθεατές πήραν γεύση από το LG AegeanBall Festival το Σαββατοκύριακο, ενώ 300.000 τηλεθεατές παρέμειναν προσηλωμένοι στους δέκτες τους κατά τη διάρκεια της τελικής αναμέτρησης.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου