Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Το πουκάμισο του Γιάνη... άλλοι είναι λαμόγια!

 Σάββατο, 1 Αυγούστου, 2015 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Μέχρι και ο Πρωθυπουργός πήρε θέση στη Βουλή για το πουκάμισο 


Μέχρι και ο Πρωθυπουργός πήρε θέση στη Βουλή για το πουκάμισο του Βαρουφάκη
Αν μη τι άλλο ο Αλέξης Τσίπρας έχει χιούμορ και ξέρει να κάνει τη σχετική πλάκα, χωρίς να προσβάλει, όπως αποδείχτηκε με την περίπτωση του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε στη Βουλή μ' αυτό το... τρελό πουκάμισο βγαλμένο από τη δεκαετία του '80 και ο Πρωθυπουργός κατάφερε να συνδυάσει την εμφάνισή του, με την ερώτηση της Φώφης Γεννηματά για το περιβήτο Plan Β με την υποκλοπή στα ΑΦΜ των πολιτών.
«Ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να έχει κάνει λάθη, όπως όλοι μας. Μπορεί να έχει ευθύνες. Μπορείτε να τον κατηγορείτε όσο θέλετε για το πολιτικό του σχέδιο για τις δηλώσεις που έκανε για το ότι δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα και για το ότι πηγαίνει και κάνει διακοπές στην Αίγινα. Μπορείτε να τον κατηγορείτε γι΄αυτά δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είναι λαμόγιο όμως!
Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι έκλεβε τα λεφτά του ελληνικού λαού! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είχε σχέδιο μυστικό να οδηγήσει τη χώρα στα βράχια!», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας με το χαμόγελο στα χείλη και τους βουλευτές να γελάνε με τη σειρά τους και να ρίχνουν κλεφτές ματιά στον Βαρουφάκη και το πουκάμισό του.
Πηγή: Lifegr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου