Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Στο μικροσκόπιο 7 Γεωργιανοί για τη ληστεία μετά φόνου στην Υδρα

Δευτέρα, 17 Αυγούστου, 2015

Στο μικροσκόπιο 7 Γεωργιανοί για τη ληστεία μετά φόνου στην ΥδραΑπό κλιμάκιο της ασφάλειας που έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της Ύδρας, ανακρίνονται οι επτά Γεωργιανοί που τα ξημερώματα εισέβαλαν σε κατοικία και λήστεψαν ένα ζευγάρι ιδιοκτήτες ταβέρνας, με αποτέλεσμα ο 67χρονος, γνωστός στην Υδρα, ιδιοκτήτης να χάσει τη ζωή του.

Οι δράστες, αφού έδεσαν και φίμωσαν τον 67χρονο άνδρα και την 58χρονη σύζυγό του απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Η γυναίκα κατάφερε μετά από ώρα να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία όταν έφθασε στην κατοικία διαπίστωσε ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια η εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο από τους δράστες της ληστείας συνελήφθησαν από δύναμη της αστυνομίας και του λιμενικού στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, ενώ οι άλλα πέντε άτομα προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε δύο θαλάσσια ταξί για να διαφύγουν αλλά ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς ήδη είχε υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και του λιμενικού.
Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι με θαλάσσιο ταξί κατάφερε να διαφύγει λίγη ώρα νωρίτερα ένα ζευγάρι Γεωργιανών, που πιθανόν είναι συνεργοί των επτά συλληφθέντων και σε αυτούς πιθανόν οι δράστες φέρεται να παρέδωσαν τα χρήματα από τη ληστεία, που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται περίπου σε 40.000 ευρώ.
Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί και αναζητείται.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου