Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ο αμερικανοέλληνας υποψήφιος

Ο Αμερικανοέλληνας φίλος μας ,που από χθες βρίσκεται στην πλατεία με την σκηνή του, αναμένοντας τους αγανακτισμένους, τους δεν πληρώνω, τους σκίζω τα μνημόνια, τους μουντζώνοντες, τους υβρίζοντες  και λοιπούς γνωστούς, αγνώστους και γνωστούς-άγνωστους, από το 2010 και 2011, σήμερα ανακοινώνει, σε ειδική πολιτική παρέμβαση, ότι κατεβαίνει και εκτίθεται ως υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν πολύ σύντομα και αναμένεται να προκηρυχθούν από ώρα σε ώρα.
Είναι αποφασισμένος να μαζέψει υπό την ηγεσία του όλους που προαναφέρθηκαν με τον γενικότερο τίτλο ως αγανακτισμένοι, έμπειροι όλοι τους από προηγούμενη δράση και να καταρτίσει άμεσα ψηφοδέλτια για όλη την χώρα, προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα, συμπληρώνοντας λίστα  πολλαπλάσιων υποψηφίων πέραν των προβλεπόμενων, ώστε να ανανεώνει κατά συχνά διαστήματα, όσους εκλεγούν στην νέα Βουλή.
Πιστεύει στην άμεση δημοκρατία, του τύπου Αρχαίας Αθήνας και επιδιώκει σε συνεννόηση με τα άλλα κόμματα να εκλεγούν συνολικά περίπου τρεις χιλιάδες βουλευτές και επιλαχόντες, ώστε να μην χρειάζεται να γίνονται εκλογές ανά επτά μήνες ή και συχνότερα, αλλά απλά να ανανεώνεται το Κοινοβούλιο και η Κυβέρνηση από τους επιλαχόντες.
Είναι κατανοητό πλέον ότι οι πολίτες δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται κάθε λίγο και λιγάκι και να στήνονται στην ουρά της κάλπης για να ψηφίσουν, όπως γίνεται τελευταία και ειδικά μετά το 2009 με τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι σήμερα, για να καλυφθεί η ματαιοδοξία του κάθε κόμματος και του κάθε επίδοξου πρωθυπουργού ή αρχηγού κόμματος απλά.
Ο φίλος μας λοιπόν, επειδή προβλέπει τα πάντα και επειδή έχει κατανοήσει πλήρως όλες τις λεπτομέρειες λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, όπως εκφράζεται στην χώρα μας, είναι αποφασισμένος να αγωνισθεί σθεναρά, ώστε να περάσουν οι θέσεις του και να συναποφασίσουν όλα τα κόμματα  οι εκλογές να είναι οι πρώτες που θα εμπεριέχουν το στοιχείο της άμεσης δημοκρατίας.
Ωστόσο προετοιμάζει μεγάλες συγκεντρώσεις στις πλατείες και στους δρόμους, με σκοπό να ξεσηκώσει τον κόσμο και να τον διώξει από τους καναπέδες, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αντίσταση κατά των δανειστών ,κηδεμόνων και όλων των κακών που δήθεν θέλουν να σώσουν της χώρα μας, αλλά όχι τους πολίτες της.
Είναι σίγουρος ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας που διεξάγει θα αναδείξει αντιμνημονιακούς νικητές, όπως συνέβη το 2012 με τον κ. Σαμαρά και το 2015 με τον κ. Τσίπρα, άσχετα αν στην συνέχεια και οι δύο συμβιβάσθηκαν με τα πιο επαίσχυντα μνημόνια και ειδικά το δεύτερο επαχθέστερο του πρώτου και το τρίτο επαχθέστερο και των δύο προηγούμενων και όχι μόνο, αλλά υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα, ουσιαστικά οικειοποιήθηκαν και όλα τα προηγούμενα.
Ήρθε λοιπόν η ώρα της αλλαγής και μάλιστα με Αμερικανοελληνικό τρόπο.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου