Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τα διλήμματα στον δρόμο για τις κάλπες

Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2015
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Με ανοιχτά «χαρτιά» οι ηγέτες όλων των κομμάτων ετοιμάζονται να μπουν στην προεκλογική μάχη, η οποία ουσιαστικά ξεκίνησε χθες, αμέσως μετά την υποβολή παραίτησης του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, κίνηση η οποία θα οδηγήσει, στις 20 Σεπτεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα, σε πρόωρες εκλογές.

Ο Αλ. Τσίπρας συνοδευόμενος από την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά μεταβαίνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο για να καταθέσει την παραίτηση τ
Ο Αλ. Τσίπρας συνοδευόμενος από την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά μεταβαίνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο για να καταθέσει την παραίτηση της κυβέρνησής του. Η ακριβής ημερομηνία των εκλογών θα προσδιοριστεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τον «κύκλο» των διερευνητικών εντολών
Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με τη δήλωσή του έδωσε προσωπικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση, θέτοντας τον εαυτό του απέναντι στους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Μίλησε αρκετές φορές σε πρώτο ενικό πρόσωπο, θέλοντας να μετατρέψει την αντιπαράθεση σε «σύγκριση μεταξύ ηγετών» και όχι κομμάτων.
Ο κ. Μεϊμαράκης, από την πλευρά του, έδειξε ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη σύγκρουση από την πρώτη στιγμή, εκφράζοντας τη διαφωνία του ακόμη και για τη διαδικασία που θα οδηγήσει σε εκλογές. Εβαλε στο στόχαστρό του τον κ. Τσίπρα, το πολιτικό προφίλ του οποίου επιχείρησε να αποδομήσει με φράσεις όπως «ψευτράκος, τακτικιστής και πονηρούλης», ενώ προειδοποίησε ότι οι εκλογές μπορεί να «φέρουν» ένα ακόμη Μνημόνιο στη χώρα.
Οι Στ. Θεοδωράκης και Φ. Γεννηματά προσωποποίησαν επίσης την κριτική τους στον κ. Τσίπρα, κατηγορώντας τον για «απόδραση από τα προβλήματα», ενώ επεσήμαναν ότι οι εκλογές δεν θα ωφελήσουν τη χώρα.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου