Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ, μεγάλες ελπίδες ο Παναθηναϊκός, αδικήθηκε ο Ατρόμητος

Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2015Ο ΠΑΟΚ έτοιμος για τους ομίλους του Europa League, μετά την «πεντάρα» επί της Μπρόντμπι

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 5-0 την Μπρόντμπι στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League και σιγούρεψε την πρόκριση στους ομίλους, ενόψει της ρεβάνς στη Δανία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μακ, που σημείωσε τρία γκολ (17', 80', 82'), ενώ Πέλκας (36') και Ροντρίγκες (51'), πέτυχαν τα άλλα δύο. Ο «Δικέφαλος» είχε και δύο δοκάρια με τον Κάτσε (22', 89') και μάλιστα το δεύτερο σε εκτέλεση πέναλτι.


Φαβορί για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία στο Μπακού

Ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία στη Μπακού από την Καμπάλα (0-0), στο πρώτο ματς για τα play off του Europa League. Ετσι, με νίκη την επόμενη Πέμπτη (27/8) στην Αθήνα, οι Πράσινοι εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης. 

Με βοήθεια από τον... διαιτητή, η «Φενέρ» πέρασε από το Περιστέρι

Εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι χάρισε τη νίκη στην Φενέρμπαχτσέ με 1-0 επί του Ατρόμητου στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα play off του Europa League.
Το γκολ που προήλθε από επιθετικό φάουλ του Ολλανδού στον Μπίτολο δίνει τεράστο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Περέιρα για τους ομίλους της διοργάνωσης, αν και η ελληνική ομάδα με την εμφάνισή της έδειξε ότι μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ εάν γίνει πιο επιθετική στη ρεβάνς της Πόλης την επόμενη Πέμπτη. Επίσης, η ελληνική ομάδα «φωνάζει» και για καθαρή περίπτωση πέναλτι (38') επί του Μαρσελίνιο.

Οι Τούρκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και δεν πέτυχαν γκολ λόγω των σπουδαίων επεμβάσεων που έκανε ο Γκορμπούνοφ, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις έκανε σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας ζωντανό τον Ατρόμητο ενόψει του επαναληπτικού της 27ης Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου