Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Παραδίδει τη διερευνητική εντολή ο Λαφαζάνης

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Παυλόπουλου - Λαφαζάνη, όταν ο πρώτος παρέδωσε τη διερευνητική τνολή στον δεύτεροΠηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παραδίδει τη διερευνητική εντολή ο Λαφαζάνης
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχτεί σήμερα στη 1:00 μετά το μεσημέρι τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη, προκειμένου να του παραδώσει την τελευταία διερευνητική εντολή. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για να οριστεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές.
Ο κ. Λαφαζάνης είχε την Πέμπτη τις τελευταίες του επαφές, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
«Εμείς πιστεύουμε αδιαπραγμάτευτα ότι η χώρα θα πρέπει να υπερασπιστεί το ιστορικό της κεκτημένο την παραμονή στην Ευρώπη και την ισότιμη συμμετοχή στην ευρωζώνη. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συμπλεύσουμε και να συμπορευτούμε» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπειτα από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας.
Από τον πλευρά του ο κ. Κουτσούμπας στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον κ. Λαφαζάνη επανέλαβε τη θέση του κόμματος ότι το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος στις διαδικασίες των διερευνητικών εντολών, όχι μόνο γιατί, από θέση αρχής, δεν συμμετέχει σε τέτοιες κυβερνήσεις, αλλά και γιατί σήμερα δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου