Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Δεν πάει στην Επιτροπή Θεσμών ο Στουρνάρας - Ολόκληρη η επιστολή σε Ζωή

Mε άλλα λόγια... την "έγραψε"

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας
Δεν πάει στην Επιτροπή Θεσμών ο Στουρνάρας - Ολόκληρη η επιστολή σε Ζωή
Νέο «όχι» του Προέδρου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην κλήση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για εξέτασή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Με επιστολή του προς την κ. Κωνσταντοπούλου ο Γιάννης Στουρνάρας ενημερώνει ότι δεν θα παραστεί, λόγω του επιβαρυμένου προγράμματός τους, καθώς «η σχετική πρόσκληση εστάλη μόλις μία εργάσιμη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση, και δεν είναι συνακολούθως δυνατή η ακύρωση ή ο επαναπροσδιορισμός μιας σειράς από προγραμματισμένες συναντήσεις».
Δηλώνει, πάντως, στη διάθεση της Βουλής μετά τη διεξαγωγή των εκλογών και τον σχηματισμό κυβέρνησης και μετά από συνεννόηση του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής και του Γραφείου του, για καλύτερο συντονισμό προκειμένου να βρεθούν αμοιβαίως πρόσφορες ημερομηνίες.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 και αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Προς:
κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου
Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Ευχαριστώ για την πρόσκληση που αποστείλατε με τηλεομοιοτυπία (fax) στο γραφείο μου την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 για να παραστώ στις 25 Αυγούστου 2015 στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου.
Το επιβαρυμένο πρόγραμμά μου δεν μου επιτρέπει δυστυχώς να παρευρεθώ, δεδομένου ότι η σχετική πρόσκληση εστάλη μόλις μία εργάσιμη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση, και δεν είναι συνακολούθως δυνατή η ακύρωση ή ο επαναπροσδιορισμός μιας σειράς από προγραμματισμένες συναντήσεις.
Εξάλλου, με προηγούμενες επιστολές μου (19 και 25 Ιουνίου 2015), τις οποίες σας επισυνάπτω, σας είχα γνωστοποιήσει ικανό αριθμό ημερομηνιών - τουλάχιστον επτά - μέσα στον Ιούλιο, κατά τις οποίες ήμουν διαθέσιμος να προσέλθω σε συνεδριάσεις επιτροπών της Βουλής, αλλά δεν έλαβα σχετική πρόσκληση.
Επιπλέον, είναι κοινώς γνωστό και προκύπτει και από τις έως τώρα συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής μετά την παραίτηση της Κυβέρνησης και την κατ' ουσία δρομολόγηση της προεκλογικής περιόδου, ότι στις συνεδριάσεις αυτές δεν μετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων και των βουλευτών τους, ώστε να έχει νόημα η δική μου παρουσία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου.
Είναι αυτονόητο ότι είμαι στη διάθεση της Βουλής μετά τη διεξαγωγή των εκλογών και τον σχηματισμό Κυβέρνησης και βεβαίως μετά από συνεννόηση του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής και του Γραφείου μου, για καλύτερο συντονισμό προκειμένου να βρεθούν αμοιβαίως πρόσφορες ημερομηνίες.

Με εκτίμηση, Γιάννης Στουρνάρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου