Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Επέστρεψε στις ΗΠΑ ο Ομπάμα μετά το τέλος της συνεδρίασης της G20


Πριν από την αναχώρησή του, ο Ομπάμα εξέφρασε μια επιφυλακτική ικανοποίηση για την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, 2011
Ο Μπαράκ Ομπάμα αναχώρησε απόψε από τη Γαλλία αφού συμμετείχε επί δύο μέρες στη σύνοδο κορυφής της G20 στις Κάνες, σύμφωνα με δημοσιογράφους που ταξιδεύουν με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One, απογειώθηκε λίγο μετά τις 19:30 (ώρα Ελλάδας) από το αεροδρόμιο της Νίκαιας-Κυανής ακτής και αναμένεται στην Ουάσιγκτον το βράδυ, ώρα ανατολικής ακτής των ΗΠΑ.
Πριν από την αναχώρησή του, ο Ομπάμα εξέφρασε μια επιφυλακτική ικανοποίηση για την Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλώνοντας σε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου ότι «είναι σε θέση να αντιμετωπίσει» την κρίση του χρέους της, θέμα που κυριάρχησε στην ατζέντα της G20 στις Κάνες.
«Μετά από δύο ημέρες συνομιλιών, μπορώ να πω ότι μαζευτήκαμε εδώ και σημειώσαμε σημαντική πρόοδο για να θέσουμε τις οικονομίες μας σε πιο γερές βάσεις», διαβεβαίωσε.
Ο Ομπάμα επωφελήθηκε της παρουσίας του στη Γαλλία για να έχει πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με τους ομολόγους του της Γαλλίας και της Αργεντινής, αντίστοιχα, Νικολά Σαρκοζί και Κριστίνα Κίρτσνερ, καθώς και τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου