Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μηνύματα από αναγνώστες

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, 2011 ή 1-11-11 ή 11-1-11


Καθημερινά παίρνουμε εκατοντάδες μηνύματα, από διάφορα μέρη του κόσμου. Εδώ είναι μερικά. Τα μηνύματά σας να τα στέλνετε στην διεύθυνση: paneliakos@gmail.com


Ο κ. Διαμαντής Γκίκας από τη Γερμανία προσπαθεί να επικοινωνήσει με το Σύλλογο Θεσσαλών Βοστώνης, το κινητό τηλέφωνο του κ. Διαμαντή Γκίκα στη Γερμανία είναι: 0049 172 101 32 23 και το e-mail:diamantis.gikas@t-online.de
 
 
Εύχομαι σε όλους εσάς να έχετε ένα πανέμορφο
Φθινόπωρο, και να απολαύσετε τις γλυκές και πολύχρωμες αλλαγές της φύσις των δένδρων, ώστε να ετοιμασθούμε για έναν σκληρό χειμώνα.
Φιλικότατα, Γεώργιος Μαρκάκος, Φλώριδα

Θαυμάζω το κουράγιο σας και την εργασία που κάνετε για την ιστοσελίδα www.paneliakos.com Ενημερωμένοι και με γνώμη. Μη φοβάστε κανέναν.
Θερμά συγχαρητήρια

Πηνελόπη Γαβρά, Αθήνα


Έλληνες της Βοστώνης, η ιστοσελίδα σας μας έχει γίνει μέσο επικοινωνίας και μπαίνουμε μέσα κάθε μέρα.
ΣυγχαρητήριαΚώστας, Άννα και Ρούλα Γιαννόπουλου. Αδελαϊδα, Αυστραλία

Τι έγινε εκείνος ο Ραγγούσης; Δεν έχετε γράψει τίποτα για αυτό τον Μέγα άνδρα και πολιτικό. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εάν μάθω τι κάνει ο υπουργός των υπουργών. Κάτι σαν το Ραγγούση έκαναν την Ελλάδα να πηγαίνει τελευταία και να κοιτάζει μήπως έρχεται κάποιος πίσω της!
Άρης Νικολαΐδης, Γερμανία

Απάντηση της Σύνταξης.
Κύριε Νικολαΐδη με τον άνθρωπο Γιάννη Ραγγούση δεν έχουμε τίποτα αλλά με τον τέως υπουργό εσωτερικών Γιάννη Ραγγούση έχουμε αρκετά γιατί αντί να δώσει Ελληνική Υπηκοότητα σε οικονομικούς μετανάστες ο Γιάννης Ραγγούση έδωσε Ελληνική Ιθαγένεια! Ε, με αυτόν έχουμε πρόβλημα και οφείλει η σημερινή κυβέρνηση να ανακαλέσει την Ελληνική Ιθαγένεια από τους οικονομικούς μετανάστες. Όσο για το τι κάνει ο Γιάννης Ραγγούσης, δεν μας ενδιαφέρει. 

Ονομάζομαι Αλίκη Παναγιώτου. Τελείωσα το Λύκειο στην Αθήνα και θέλω να έρθω στην Βοστώνη της Αμερικής για σπουδές. Μου αρέσει ο κλάδος χημικός μηχανικός. 
Απάντηση. Αλίκη συγχαρητήρια. 
 Σου στέλνουμε στην προσωπική σου ηλεκτρονική διεύθυνση πληροφορίες που πήραμε από 3 Πανεπιστήμια της Βοστώνης. Επίσης σου στέλνουμε και τα τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις των πρυτάνεων ώστε να έρθεις σε άμεση επικοινωνία μαζί των. Σε ότι άλλο μπορούμε να σε βοηθήσουμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Η Σύνταξη

Έχουμε πάρει πολλά μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να μεταναστεύσουν από την Ελλάδα στις ΗΠΑ. Τις σωστές απαντήσεις θα τις πάρετε από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και τα Αμερικάνικα Προξενεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου