Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Πάγωσε η Ελληνική Ομογένεια με του νομοσχεδίου των ομόφυλων ζευγαριών!

 Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2024

Με το Κυριάκο τα έχουν οι ομογενείς για το νομοσχέδιο που προώθησε η κυβέρνησή του και υποστήριξαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ & ΖΩΗ.

Το γεγονός ότι αρκετοί βουλευτές της ΝΔ δεν το ψήφησαν με μπροστάρη τον κ. Αντώνη Σαμαρά αλλά και βουλευτές των άλλων κομμάτων θα δημιουργήσει θέματα στο μέλλον.

Η θέση μας είναι ότι ο καθένας στο σπίτι του και στην ιδιωτική του ζωή να  κάνει ότι θέλει, αλλά ως εκεί.

Αλλά ας πάρουμε τι είπε ο κ. Σαμαράς, πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος άφησε επίσης αιχμές για την κυβέρνηση λέγοντας ότι επειδή «νιώθει ότι δεν απειλείται λόγω της έλλειψης αντιπολίτευσης» και έτσι αποκτά «υπερβολική αυτοπεποίθηση που μπορεί να την οδηγήσει στο να αποκοπεί από την κοινωνία».  Και συνέχισε: Να προσέχει λοιπόν η κυβέρνηση: Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, μπορεί να την οδηγήσει να ξεκοπεί από την πραγματικότητα. Και από την κοινωνία.  Και «σφυρηλάτησε» ο Αντώνης: O γάμος των ομόφυλων ζευγαριών που συζητάμε σήμερα, δεν αποτελεί «ανθρώπινο δικαίωμα», δεν κατοχυρώνεται από το Διεθνές Δίκαιο, δεν συνιστά μέρος του «Ευρωπαϊκού κεκτημένου», δεν συνιστά «διεθνή υποχρέωση» της χώρας!

Συνεχίζοντας ο πρώην πρωθυπουργός: Τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών κατοχυρώνονται πλήρως με τα σύμφωνα συμβίωσης. Τι παραπάνω θα προσφέρει ο γάμος; Ένα πράγμα μόνο: Το δικαίωμα στην τεκνοθεσία! Αυτό ακριβώς προβλέπει το νομοσχέδιο… Εδώ όμως, δεν μιλάμε μόνο για το δικαίωμα δύο ενηλίκων. Εδώ μιλάμε για το δικαίωμα ενός ανήλικου παιδιού. Και το παιδί, έχει δικαίωμα σε γονείς και των δύο φύλων. Έχει δικαίωμα σε «μάνα» και «πατέρα».

Και συνέχισε ο κ. Σαμαράς: * Κι εδώ ερχόμαστε στον τρίτο λόγο: Ουσιαστικά καταργούμε την πυρηνική οικογένεια – αυτή που υπήρξε πάντα – και που προϋποθέτει πατέρα και μάνα. Μάνα και πατέρας είναι δύο διακριτικά συναισθηματικά πρότυπα, με τεράστιο ηθικό και συμβολικό βάρος. Δεν μπορεί κανείς να τα υποκαταστήσει με οτιδήποτε άλλο. Και δεν χρειάζεται να μιλήσω κι εγώ για το Σύνταγμα, που ρητά συνδέει την οικογένεια, «ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους», με το γάμο, την μητρότητα και την παιδική ηλικία. Πώς είναι δυνατόν η έννοια του γάμου να επεκτείνεται σε σχέσεις που ΔΕΝ συνδέονται ούτε με τη μητρότητα, ούτε παράγουν παιδιά;

Τις 2 τελευταίες ημέρες επικοινώνησαν μαζί μου πολλοί Ομογενείς, αλλά και Φίλοι Αμερικάνοι, οι οποίοι προβληματίσθηκαν πολύ και καυτηριάζουν το νομοσχέδιο! 

Το έχουμε δηλώσει ότι ουσιαστικά αυτό είναι πυρηνική βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής Οικογένειας και της Κοινωνίας. 

Είδαμε τους Βουλευτές ουσιαστικά να αδιαφορούν και να συμβάλουν με την σιωπή τους και με την ψήφο τους φοβούμενοι μήπως του «ξηλώσει» ο Μητσοτάκης, ο Κασσελάκης, ο Ανδρουλάκης και η Ζωή και χάσουν την καρέκλα!  Πόσοι από αυτούς έχουν οικογένειες με γερές βάσεις; 

Όπως είδαμε και την Εκκλησία να αντιδρά μεν αλλά ως εκεί.  Με άλλα λόγια οι κυβερνώντες «βρήκαν και τα έκαναν».

Ακόμα είδαμε τα ΜΜΕ που δεν ασχολήθηκαν με την αρνητική πλευρά του θέματος!

Έχει ο καιρός γυρίσματα.  Θα έρθουν και άλλες εκλογές.  Φοβούμαι πριν κλείσει η τετραετία.  Θα ψηφίσουμε κι εμείς.

Να θυμάστε ότι: Η αδιαφορία είναι συνένοχη των τριγμών της Ελληνικης Κοινωνίας, της Ελληνικής Οικογένειας.

Στην Ελλάδα, οι νεοέλληνες δεν αντιμετωπίζουν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Οικογένεια στο εξωτερικό.  Να μάθουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να είναι Έλληνες και Ελληνίδες, να τους μάθουμε την Ελληνική Γλώσσα, να μεταλαμπαδεύσουμε τα Ιδανικά του Ελληνισμού.  Να πηγαίνουμε τα παιδιά σε σχολεία και στο ναό να μάθουν την Ελληνική Ιστορία. Να είναι Έλληνες.  Γιατί;  Γιατί να το κάνουμε αυτό κ. Μητσοτάκη; 

Για πια ιδανικά μιλάνε οι 176 που ψήφησαν το Νομοσχέδιο χθες;  Μαζί τους και οι 5 βουλευτές της Ηλείας!!!  Δεν ξεχνάμε.

Άραγε γι’ αυτό οι κυβερνήσεις της Ελλάδας των τελευταίων ετών έχουν κόψει την ουσιαστική συνεργασία τους με την Ελληνική Ομογένεια; 

Το πιθανότερο είναι ότι είμαστε «βαρίδια» στους σχεδιασμούς τους για την Ελληνική κοινωνία!

Βέβαια έρχονται εδώ στις ΗΠΑ για τουρισμό, να πάνε στα Harvard & MIT, Boston College… να πάνε για ιατρικές εξετάσεις, να πιάσουν φιλίες για το δικό τους συμφέρον!

Εύγε στον Αντώνη Σαμαρά και σε όσους αντιστάθηκαν.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου