Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Με εντατικούς ρυθμούς οι ετοιμασίες της παρέλασης της Βοστώνης

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2024

ΒΟΣΤΩΝΗ. Αρχισαν και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι ετοιμασίες για την παρέλαση της Βοστώνης, η οποία θα είναι η 28η κατά σειρά και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας». Ηδη η Ομοσπονδία, η οποία έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, του συντονισμού και της διεξαγωγής της παρέλασης διά του συμβουλίου της και των επιτροπών εργάζονται εντατικά με τακτές συνεδριάσεις του συμβουλίου για την προετοιμασία της παρέλασης και των συν αυτής εκδηλώσεων.

Υπογραμμίζεται ότι οι επόμενες πανομογενειακές συναθροίσεις έχουν οριστεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 26 Μαρτίου. Αμφότερες θα γίνουν στις 7 η ώρα το βράδυ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, στις οποίες είναι αναγκαία η παρουσία των αντιπροσώπων των κοινοτήτων, συλλόγων και οργανισμών που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση για την καλύτερη διοργάνωση και συντονισμό. Το Μαλιώτειο Κέντρο βρίσκεται ως γνωστόν στον περίβολο του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής στη διεύθυνση 50 Goddard Avenue, Brookline, Mass.

Οπως γινόταν και τα προηγούμενα έτη η παρέλαση θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. μπροστά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Βοστώνης και θα διασχίσει την οδό Boylston. Το πρωί της Κυριακής, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί η επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Βοστώνης επί τη απελευθερώσει του Εθνους, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθοδίου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα του Καθεδρικού. Η διεύθυνση του Καθεδρικού Ναού είναι 514 Parker Street, Boston, Mass. Αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης θα γίνει πολιτιστική εκδήλωση στον Εθνικό Κήπο της Βοστώνης με χορευτικά συγκροτήματα.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, στη 1 μ.μ., θα γίνει η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση στο κυβερνείο της Μασαχουσέτης. Η δεξίωση θα γίνει στην αίθουσα «Senate reading Room», ενώ η επίσημη εκδήλωση θα αρχίσει στις 2 η ώρα μέσα στην επίσημη αίθουσα συνεδριάσεων της Γερουσίας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων όσοι προγραμματίζουν να παρευρεθούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βασίλειο Καυκά στο vaskafka@aol.com ή στον τηλεφωνικό αριθμό  (978) 835 – 1455 μέχρι τις 25 Μαρτίου.

Το επίσημο δείπνο θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 7:30 το βράδυ, στο εστιατόριο «Ιθάκη» και εν αγαστή ξενοδοχείο «Holiday Inn» στην πόλη Πίμποντι της Μασαχουσέτης, στη διεύθυνση 1 Newbury Street, Peabody, Mass. Οι κρατήσεις θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 26 Μαρτίου. Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γεώργιο Παναγιωτόπουλο στον αριθμό (508) 284 – 3504.

Η Ομοσπονδία κάνει έκκληση προς πάντες να προσέλθουν στις πανομογενειακές συγκεντρώσεις και να επικοινωνήσουν με τους αξιωματούχους του συμβουλίου για να προσφέρουν οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια για την επιτυχία της παρέλασης και εκδηλώσεων.

Εξ’ άλλου, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνει μία ευρεία σύσκεψη, εν είδει συνεδρίου, που καλεί η Ομοσπονδία για να συζητηθούν θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία και την ανασυγκρότησή της. Στη σύσκεψη προσκαλούνται όλοι οι σύλλογοι και τα σωματεία τόσο εκείνα που υφίστανται σήμερα και συμμετέχουν ενεργώς στην Ομοσπονδία, όσο και εκείνα τα οποία έχουν απομακρυνθεί ή αδρανήσει, αλλά και όλοι οι ομογενείς οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ζωή της Ομογένειας και επιθυμούν να υπάρχει μία συγκροτημένη παρουσία της.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου