Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

 Σάββατο, 24-2-2024

Οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να αλλάξουν τον σχεδιασμό του Στέφανου Κασσελάκη για την στρατιωτική του θητεία - Τι μπορεί να ζητήσει αν δεν προλάβει να παρουσιαστεί.

Ανατροπή και στην εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων του Στέφανου Κασσελάκη φέρνουν οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Κασσελάκης ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί το διάστημα 11-14 Μαρτίου προκειμένου να υπηρετήσει για 20 μέρες στον στρατό ξηράς και θα προλάβει να το πράξει αυτό εντός χρονοδιαγράμματος μόνο στην περίπτωση που οι εσωκομματικές εκλογές διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου, ημερομηνία που ναι μεν έχει πέσει στο τραπέζι αλλά δεν έχει ακόμη «κλειδώσει».

Ωστόσο, αν οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ μετατεθούν στα μέσα Μαρτίου ή και αργότερα ο Κασσελάκης δεν θα προλάβει να παρουσιαστεί. Στην περίπτωση αυτή αναμένεται να ζητήσει αναβολή για κοινωνικούς λόγους, όπως δικαιούται βάσει νόμου, και θα παρουσιαστεί δύο ΕΣΣΟ αργότερα, που πρακτικά σημαίνει ότι θα ντυθεί στα χακί τον Ιούλιο. Έτσι, ο κ.Κασσελάκης εφόσον κερδίσει εκ νέου τις εσωκομματική κούρσα θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του προσεχούς Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου