Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Τραμπ νίκησε την Χέιλι στη Ν. Καρολίνα και αγγίζει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματ

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ, Ν. ΚΑΡΟΛΙΝΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών στη Νότια Καρολίνα το Σάββατο, επικρατώντας της πρώην πρέσβειρας του ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι, στην πολιτεία της και εδραιώνοντας περαιτέρω την πορεία του προς το τρίτο συνεχόμενο χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο Τραμπ έχει πλέον σαρώσει κάθε αναμέτρηση που υπολογίζεται για τους Ρεπουμπλικανούς αντιπροσώπους, με νίκες ήδη στην Αϊόβα, το Νιου Χάμσαϊρ, τη Νεβάδα και τις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Η τελευταία νίκη του πρώην προέδρου θα αυξήσει πιθανότατα την πίεση προς τη Χέιλι, η οποία ήταν πρώην εκπρόσωπος του Τραμπ στον ΟΗΕ και κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας από το 2011 έως το 2017, να εγκαταλείψει την κούρσα.

Μια επανάληψη της αναμέτρησης του 2020 μεταξύ του Τραμπ και του προέδρου Τζο Μπάιντεν μοιάζει πλέον ολοένα και πιο αναπόφευκτη. Η Χέιλι έχει ορκιστεί να παραμείνει στην κούρσα τουλάχιστον μέχρι τις προκριματικές εκλογές της 5ης Μαρτίου, γνωστής ως Σούπερ Τρίτη, αλλά δεν μπόρεσε να κάμψει τη δυναμική του Τραμπ στην πολιτεία της, παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε πολύ περισσότερες προεκλογικές εκδηλώσεις και υποστήριξε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του Τραμπ θα δυσχεράνουν το έργο του απέναντι στον Τζο Μπάιντεν.

E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου