Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Σήμερα η συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής για την Παρέλαση της Βοστώνης

                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

 

Απόψε, Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου θα γίνει η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την Παρέλαση της Βοστώνης που θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου.

Η αποψινή συνάντηση θα γίνει στο Cambridge και συγκεκριμένα στο Greek-American Political Club στις 7:00μμ και εκτός από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου στις 7:00μμ θα γίνει η προτελευταία Πανομογενειακή στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου προσκαλούνται όλες οι Κοινότητες και τα Σωματεία, Φοιτητικοί Σύλλογοι και όλοι οι Φορείς.

Όλοι οι φάκελοι με τις αφίσες, το πρόγραμμα, τις αιτήσεις συμμετοχής έχουν σταλεί στις κοινότητες/ενορίες και μαζί με τα ανωτέρω και οι αιτήσεις των υποτροφιών έχουν σταλεί στα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

Ακόμα, έχουν τεθεί στην κυκλοφορία οι προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο που θα γίνει το Σάββατο, 6 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Holiday Inn (1 Newbury St, Peabody, MA 01960) με ελληνικό φαγητό από το εστιατόριο ΙΘΑΚΗ που είναι στον ίδιο χώρο.  (Φαγητό με θαλασσινά, ζωντανή Ελληνική μουσική και 2 μπουκάλια κρασί σε κάθε τραπέζι).

Η Ομοσπονδία σας ζητά να εξασφαλίστε τις κάρτες εισόδου τώρα, γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν θα υπάρχουν κάρτες συμμετοχής στην είσοδο (τρόποι επικοινωνίας πιο κάτω).

Να υπενθυμίσουμε ακόμα την Εκδήλωση στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης για την Ελληνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821 που θα γίνει την Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2024.  1:00μμ δεξίωση στο δωμάτιο 428 (4th floor) του Massachusetts State House και η επίσημη εκδήλωση στην αίθουσα της Γερουσίας, (Massachusetts Senate, 3rd floor).  Η είσοδος είναι μόνο με προσκλήσεις. 

Για την εξασφάλιση προσκλήσεων επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατόν με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά 978-835-1455, e-mail: vaskafka@aol.com ή με τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο 508-284-3504, e-mail: magiopan69@gmail.com

Όσοι νέοι επιθυμούν να γίνουν Εύζωνες στο Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν.  Επίσης, όσοι και όσες θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν για την επιτυχία της φετινής παρέλασης επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο ή τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου