Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κασσελάκης για ποτό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε μπαρ στο κέντρο -Ποιοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας μετά το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μπαρ του κέντρου συναντώνται αυτή την ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης με βουλευτές του που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του για ένα χαλαρό ποτο, μετά το θυελλλώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και συμφιλίωσης, μετά από ένα τετραήμερο γεμάτο ένταση και απηύθυνε την πρόσκληση αυτή στους βουλευτές του. 

«Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης σας καλεί για ένα ποτό στο Kuko’s the bar, Καλαμιώτου 4, Αθήνα, απόψε Κυριακή 25/2 στις 20:30. Θα χαρεί πολύ να σας δει από κοντά», έγραφε το sms που έλαβαν οι βουλευτές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και μίλησε με κόσμο στον prive χώρο του μπαρ.

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν για ποτό με τον Στέφανο Κασσελάκη

Στο μπαρ βρέθηκαν οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων οι Δώρα Αυγέρη, Ελενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Χρήστος Γιαννούλης, Σωκράτης Φάμελλος, Πέτρος Παππάς, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Παναγιώτης Ρήγας, Ρένα Δούρου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κυριακή Μάλαμα, Μαρίνα Κοντοτόλη, Καλλιόπη Βέτα, Γιάννης Σαρακιώτης, Θεόφιλος Ξανθοπουλος, Νίνα Κασσιμάτη, Θεοδώρα Τζάκρη και άλλοι βουλευτές.

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν

Από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση Κασσελάκη η Όλγα Γεροβασίλη, ο Παύλος Πολάκης, η Ράνια Θρασκιά, η Αθηνά Λινού, ο Διονύσης Καλαματιανός, ο Γιώργους Καραμέρος και οι Γραμματείς του κόμματος Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης.

.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου