Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής για την Παρέλαση της Βοστώνης

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

ΒΟΣΤΩΝΗ. Εγινε το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας για την Παρέλαση της Βοστώνης, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου, στη 1 το μεσημέρι, στο κέντρο της Βοστώνης.

Η συνάντηση έγινε στο Κέμπριτζ και συγκεκριμένα στην Ελληνοαμερικανική Πολιτική Λέσχη γνωστή ευρύτερα ως Greek-American Political Club στις 7:00 μ.μ. Εκτός από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας μπορούσαν να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιθυμούσαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο να βοηθήσουν στη διοργάνωση και διεξαγωγή της παρέλασης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, στις 7:00 το βράδυ, θα γίνει η προτελευταία πανομογενειακή συγκέντρωση για την παρέλαση στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, όπως έχει ήδη γράψει ο «Ε.Κ.» στην οποία προσκαλούνται όλες οι κοινότητες, τα σωματεία, οι φοιτητικοί σύλλογοι και όλοι οι φορείς οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην παρέλαση.

Στιγμιότυπο από την παρέλαση της Βοστώνης, Κυριακή 1 Μαΐου 2022.
Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ιδρυτής του χορευτικού συγκροτήματος “Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου” και το συγκρότημα παρελαύνουν με ενθουσιασμό. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ «Ε.Κ.»/ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΜΟΥΚΟΣ

Ολοι οι φάκελοι με τις αφίσες, το πρόγραμμα, τις αιτήσεις συμμετοχής έχουν σταλεί στις κοινότητες και συλλόγους και μαζί με τα ανωτέρω εστάλησαν και οι αιτήσεις για τις υποτροφίες στα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

Ακόμα, έχουν τεθεί στην κυκλοφορία οι προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο που θα γίνει το Σάββατο, 6 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Holiday Inn» (1 Newbury St, Peabody, MA 01960) με ελληνικό φαγητό από το εστιατόριο «Ιθάκη» που είναι στον ίδιο χώρο. Θα υπάρχουν ψαρικά και  θαλασσινά, ζωντανή ελληνική μουσική και δύο μπουκάλια κρασί σε κάθε τραπέζι.

Η Ομοσπονδία κάνει έκκληση προς τους ομογενείς να εξασφαλίσουν τις κάρτες εισόδου τώρα, γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν θα υπάρχουν κάρτες συμμετοχής στην είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η καθιερωμένη εκδήλωση στο Κυβερνείο της Μασαχουσέτης για την Ελληνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821 θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.  Στη 1:00 μεταμεσημβρινή θα γίνει η δεξίωση στο δωμάτιο 428 στον τέταρτο όρο του κυβερνείου (Massachusetts State House) και η επίσημη εκδήλωση στην αίθουσα της Γερουσίας (Massachusetts Senate, 3rd floor).  Η είσοδος θα είναι μόνο με προσκλήσεις.

Για την εξασφάλιση προσκλήσεων οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βασίλειο Καυκά στον αριθμό (978) 835-1455, και στο e-mail: vaskafka@aol.com ή με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γεώργιο Παναγιωτόπουλο στον τηλεφωνικό αριθμό 508-284-3504, και στο e-mail: magiopan69@gmail.com

Οσοι νέοι επιθυμούν να γίνουν Εύζωνες στο Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με τον πρόεδρο ή αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας στους ως άνω αριθμούς και email. Επίσης, όσοι και όσες θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν για την επιτυχία της φετινής παρέλασης μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο ή τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου