Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ντουμπάι: Μπαίνει στην Αδριατική Λίγκα πριν από τη Euroleague

 Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

H ΓΣ της Αδριατικής Λίγκας θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-15 Μαρτίου προκειμένου οι ομάδες-μέτοχοι να αποφασίσουν για το ενδεχόμενο συμμετοχής του κλαμπ από το Εμιράτο στη διοργάνωσή τους.

Η Γενική Συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας θα διεξαχθεί τον Μάρτιο και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα από το Ντουμπάι θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα πριν από την είσοδό της στη EuroLeague.

Η Αδριατική Λίγκα, το υπερεθνικό πρωτάθλημα που ιδρύθηκε το 2001 και ενώνει σε αθλητικό επίπεδο την άλλοτε κραταιά Γιουγκοσλαβία με ομάδες από τη Σερβία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και τη Σλοβενία αναμένεται να υποδεχθεί στις τάξεις της μια ομάδα από το Ντουμπάι και η
Mozzartsport αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Γενική Συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-15 Μαρτίου προκειμένου οι ομάδες-μέτοχοι να αποφασίσουν για το ενδεχόμενο συμμετοχής του κλαμπ από το Εμιράτο στη διοργάνωσή τους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων, θα αποφασιστεί οριστικά για το αν η ομάδα του Ντουμπάι θα μπει στην ABA Liga. Το δημοσίευμα αναφέρει πως όλα δείχνουν ότι υπάρχουν θετικά μηνύματα προκειμένου αυτή η ομάδα να παίξει με πρόσκληση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων κατά τη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων με τις υπόλοιπες ομάδες της Αδριατικής Λίγκας.

Εφόσον, μάλιστα, μπει η ομάδα από το Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 15 ομάδες και όχι με 16. Δεν θα προστεθεί, δηλαδή, δεύτερη ομάδα στις ήδη υπάρχουσες 14 ώστε να προκύψει ζυγός αριθμός. Η πιθανή επέκταση αφορά μόνο την ομάδα από το Εμιράτο και καμία άλλη. Οι ομάδες-μέτοχοι της Αδριατικής Λίγκα θα αποφασίσουν και για αυτό το ζήτημα στην ιστορική Γενική Συνέλευση του Μαρτίου.

Παρεμπιπτόντως, το άρθρο υπενθυμίζει ότι για να γίνει αποδεκτή η είσοδος ομάδας από το Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα, πρέπει να επισημοποιηθεί μόνο με ομόφωνη γνώμη των μελών της Συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου