Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Titania Hotel: Στην «οικογένεια» Χατζηλαζάρου το ιστορικό ξενοδοχείο

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024

Ενα ακόμη ξενοδοχείο, το Titania Hotel είναι το 8ο κατά σειρά που προστέθηκε στην «οικογένεια» Χατζηλαζάρου και το πρώτο έξω από το νησί των Ιπποτών

Μετά την πρόσφατη εξαγορά του Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites, ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group ανακοίνωσε την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό του, ενός ακόμα ξενοδοχείου, στην περιοχή της Αθήνας. Πρόκειται για το ιστορικό ξενοδοχείο, Titania Hotel το οποίο είναι το 8ο ξενοδοχείο στην δυναμικότητα του. Η Hotels Collection | Hatzilazarou Group αλλά και το πρώτο του έξω από το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτήν την επένδυση, ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά ακολουθώντας πιστά το όραμα του.

Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε με το πρώτο του ξενοδοχείο, το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993 με 450 κλίνες και 200 εργαζόμενους. Σήμερα, μετά από 30 και πλέον χρόνια διατηρεί περισσότερες από 8.000 κλίνες και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους πάντα σταθερός στην αποστολή του, να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κάνοντας τις στιγμές των επισκεπτών να αξίζουν, “We make moments matter”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νέες θέσεις εργασίας

Η επέκταση στην Αθήνα ενισχύει τη δέσμευση του ομίλου για ανάπτυξη και παράλληλα παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή. Η ροδίτικη εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και στην προώθηση του βιώσιμου τουρισμού, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι και τα τρία ξενοδοχεία που απέκτησε ο όμιλος Hotels Collection | Hatzilazarou Group (Rhodes Bay Hotel & Spa, Elite Suites, και Titania Hotel) ανήκαν στην λονδρέζικη L+R Hotels.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου