Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Τουλάχιστον 15 άτομα έχουν απομονωθεί, ο καπετάνιος τον ενημέρωσε ότι πρόκειται για χολέρα.

 Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Τουλάχιστον 15 άτομα έχουν απομονωθεί λόγω «ύποπτης ασθένειας», ενώ επιβάτης ανέφερε ότι ο καπετάνιος τον ενημέρωσε ότι πρόκειται για χολέρα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Μαυρικίου. Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Dawn παραμένει ανοικτά του λιμανιού αφού του έχει απαγορευτεί να δέσει σε αυτό υπό το φόβο εξάπλωσης της χολέρας.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον 15 από τους επιβάτες εμφάνισαν συμπτώματα «ύποπτης ασθένειας», όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, και για αυτό το λόγο παραμένουν σε καραντίνα εντός του πλοίου.

Ωστόσο, ένας από τους επιβάτες που μίλησε σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι σύμφωνα με τον καπετάνιο πρόκειται για κρούσματα χολέρας. Πάρθηκαν δείγματα και από τα 15 άτομα και αναμένεται σύντομα να βγουν τα αποτελέσματα για να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες.

Οι αρχές του Μαυρικίου δήλωσαν ότι η απόφαση να αποκλειστεί το πλοίο «ελήφθη προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι για την υγεία».

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου