Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Προχωρούν οι εργασίες της οργάνωσης της Παρέλασης του Ελληνισμού της Βοστώνης

 Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024

Την Τρίτη το βράδυ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο έγινε η Δεύτερη Πανομογενειακή Συνέλευση όπου συμμετείχαν εκτός από την Οργανωτική Επιτροπή και άλλοι οι ομογενείς .

Έγινε γνωστό ότι έχουν σταλεί τα πακέτα στις κοινότητες/ενορίες και στους συλλόγους ενώ ήδη άρχισαν να έρχονται οι συμμετοχές για την παρέλαση.

Την συνέλευση άρχισε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος λόγο καθυστέρησης του προέδρου κ. Βασίλη Καυκά ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του αμέσως μόλις έφτασε στη συγκέντρωση.

Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι προετοιμασίες για το τριήμερο 5 -7 Απριλίου (Παρασκευής – Κυριακής) όπου οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 1:00 το απόγευμα στην αίθουσα δεξιώσεων 428 στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης και στις 2:00μμ στην αίθουσα της Γερουσίας (Senate).

Την άλλη ημέρα, Σάββατο, 6 Απριλίου θα γίνει το επίσημο δείπνο στις αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Holiday Inn, 1 Newbury St, Peabody, MA 01960 όπου και το εστιατόριο ΙΘΑΚΗ όπου θα προσφερθεί ελληνικό φαγητό και θα παρευρεθούν όλοι οι επίσημοι και θα δοθεί το βραβείο της Ελευθερίας και οι υποτροφίες (7 συνολικά).

Ενώ την άλλη μέρα Κυριακή, 7 Απριλίου στις 10:00πμ θα γίνει η Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Βοστώνης.  Στη συνέχεια και στις 1:00μμ θα γίνει η Ελληνική Παρέλαση στην λεωφόρο Boylston, αρχίζοντας από την Massachusetts Avenue (Prudential Tower) και θα τελειώσει στο κεντρικό πάρκο (Boston Common) όπου κάτω από τους ήχους Ελληνικής μουσικής 8 χορευτικά συγκροτήματα με νέους και νέες φορώντας ελληνικές παραδοσιακές στολές θα χορέψουν ελληνικούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο μίλησαν και οι υπεύθοινοι σε κάθε τομέα.  Όπως οι: Δημήτριος Ματθαίος για τις υποτροφίες, Γεώργιος Παπαδόπουλος για τα χορευτικά, Τάκης Λαμπρόπουλος για τις φιλαρμονικές, Κυριακούλα Πατσαούρα για τους συντονιστές.  Η Ελένη Βιδάλη μίλησε για την ομάδα που θα εκφωνήσει τα τμήματα κοντά στην εξέδρα των επισήμων και άλλοι.

Αρκετή ώρα μίλησαν για την προώθηση στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.  Ακόμα για τις επίσημες προσκλήσεις και για όλα όσα έχουν να κάνουν με την παρέλαση.

Στο τέλος δόθηκαν προσκλήσεις για το επίσημο δείπνο όπου θα υπάρχει και ζωντανή Ελληνική μουσική.  Υπεύθυνος είναι ο κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος (Αντιπρόεδρος).  Υπενθυμίζεται ότι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις στην είσοδο, οπότε πρέπει να τηλεφωνήστε στον αντιπρόεδρο το συντομότερο δυνατόν 508-284-3504 για να εξασφαλίσετε προσκλήσεις.

Να σημειώσουμε ότι όλοι ήταν συνεργάσιμοι και δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Η οργανωτική επιτροπή θα έχει συνεδριάσεις κάθε εβδομάδα και όποτε άλλοτε χρειαστεί.  Η τελευταία Πανομογενειακή και κλήρωση για τη σειρά παρελάσεως θα γίνει την Τρίτη, 26 Μαρτίου, 7:30μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου