Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Χωρίς πτήσεις στην Ελλάδα λόγω της απεργίας

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΑΘΗΝΑ. Στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, έχουν ανακοινώσει πως θα συμμετάσχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, γεγονός που θα οδηγήσει σε ακυρώσεις πτήσεων.

Εφόσον η κινητοποίηση των ελεγκτών πραγματοποιηθεί και δεν προσφύγει κατά της απεργίας η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), την ημέρα εκείνη καμία πτήση από και προς ελληνικό αεροδρόμιο δεν θα εκτελείται.

Η ανακοίνωση της «Aegean» και της «Olympic Air»

Η «Aegean» και η «Olympic Air» ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ενωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) για τη συμμετοχή τους στην 24ωρη γενική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και έως ότου η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, αρμόδια για την έκδοση σχετικής ΝΟΤΑΜ ενημερώσει για την ακύρωση των πτήσεων, όλοι οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, μπορούν να προβούν σε αλλαγές χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της «Aegean» www.aegeanair.com και της «Olympic Air» www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Για την «Aegean»:

801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την «Olympic Air»:

801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό).

Την ίδια ημέρα οι Αθηναίοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μετακινήσεις τους εντός αλλά και περιφερειακά της πρωτεύουσας λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, ο σιδηρόδρομος, θα παραμένει ακινητοποιημένος, όπως επίσης και ο υπεραστικός με τον προαστιακό.

Παράλληλα, στην 24ωρη απεργία αναμένεται να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αττικής (γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό και τραμ).

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου