Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

«NY Post»: Ο Μενέντεζ έκανε επίδειξη του γεμάτου χρηματοκιβωτίου του στην παντρεμένη ερωμένη του

 Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ έδειξε στην τότε ερωμένη του, η οποία ήταν παντρεμένη, ένα χρηματοκιβώτιο γεμάτο με μετρητά 15 χρόνια πριν το FBI εισβάλει στο σπίτι του Δημοκρατικού από τη Νέα Ιερσέη, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «New York Post».

Η ερωμένη καυχιόταν στους φίλους της ότι είχε δει «δεσμίδες μετρητών» παραχωμένες σε «κρυφά μέρη» το 2007, σύμφωνα με το έγγραφο.

Και ισχυρίζεται επίσης ότι ο Μενέντεζ καυχιόταν για «μίζες από εργολάβους και ανθρώπους που αναζητούσαν επιρροή», ενώ οι δυο τους διατηρούσαν μια φλογερή σχέση που περιλάμβανε γυμνές φωτογραφίες και σεξ τόσο σε ιδιωτικό τζετ όσο και σε κρεβάτι που ο γερουσιαστής είπε ότι είχε χρησιμοποιηθεί από τον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μετά την παραπομπή του Μενέντεζ, 70 ετών, και της δεύτερης συζύγου του, Ναντίν Αρσλάνιαν, σε δίκη για δωροδοκία και διαφθορά πέρυσι, αφού οι ομοσπονδιακές αρχές κατέσχεσαν σχεδόν 500.000 δολάρια σε μετρητά και ράβδους χρυσού στο σπίτι τους στο Englewood Cliffs της Νέας Υόρκης.

Και την περασμένη εβδομάδα, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ισχυρίστηκαν σε μια νέα κατάθεση ότι η Αρσλάνιαν, 56 ετών, έλαβε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων ως μέρος του υποτιθέμενου σχεδίου δωροδοκίας και χρησιμοποίησε ένα εναλλακτικό τηλέφωνο που το ζευγάρι ονόμασε «007» για να επικοινωνεί με έναν από τους φερόμενους ως συνωμότες.

Το ζευγάρι και οι συγκατηγορούμενοί τους, οι επιχειρηματίες Fred Daibes, Wael Hana και Jose Uribe από τη Νέα Ιερσέη, δήλωσαν αθώοι για όλες τις κατηγορίες.

Ο Μενέντεζ ισχυρίζεται ότι οι ράβδοι χρυσού ανήκαν στη μητέρα της Αρσλάνιαν και ότι απέσυρε τα μετρητά από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς επί δεκαετίες λόγω «του ιστορικού της οικογένειάς μου που αντιμετώπιζε κατασχέσεις στην Κούβα».

Η «Post» αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2013 ότι ο Μενέντεζ διατηρούσε δεσμό με τη Σεσίλια Ρέινολντς – μια παντρεμένη πρώην γραμματέα της εκκλησίας, την οποία γνώρισε όταν ήταν εκδότρια μιας μικρής ισπανόφωνης εφημερίδας στο Φρίχολντ της Νέας Ιερσέης.

Οι ισχυρισμοί σχετικά με τα κρυφά μετρητά διατυπώθηκαν σε φάκελο σχετικά με την υπόθεση που κυκλοφόρησε το 2013 από ανώνυμο συγγραφέα σε φορείς όπως οι «New York Times» και το «National Legal and Policy Center», μια ομάδα παρακολούθησης δεοντολογίας με έδρα τη Βιρτζίνια.

Η «Post» έλαβε μια έκδοση το 2013 και τώρα απέκτησε ένα πληρέστερο αντίγραφο του 13σέλιδου εγγράφου.

Το 2013, ο Μενέντεζ βρισκόταν υπό ομοσπονδιακή έρευνα για πιθανή πώληση επιρροής, η οποία οδήγησε σε απαγγελία κατηγοριών αλλά όχι σε καταδίκη.

Η γυμνή φωτογραφία και μια άλλη εικόνα του ζευγαριού είχαν προφανώς μερικώς διορθωθεί πριν συμπεριληφθούν στον 13σέλιδο φάκελο.

Τώρα η «ΝΥ Post» αποκαλύπτει πως ο φάκελος αναφέρει ότι η Ρέινολντς καυχιόταν σε φίλους για τις στοίβες μετρητών του γερουσιαστή το 2007 και επίσης, γνωρίζει πολλά οικεία πράγματα για τον Μενέντεζ, ακόμη και ομοσπονδιακά και πολιτειακά μυστικά και τα πάντα για τα σχέδιά του για μίζες κ.λπ.».

Ο δικηγόρος του Μενέντεζ, Ρόμπερτ Λάσκιν (Robert Luskin), δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο, ούτε και η Ρέινολντς, η οποία τον Ιούνιο του 2013 είχε πει στην «ΝΥ Post»: «Ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν χωρισμένοι για ένα χρονικό διάστημα στο παρελθόν. Οποιεσδήποτε και όλες οι κατηγορίες που διατυπώνονται από έναν πρώην δυσαρεστημένο επιχειρηματικό εταίρο είναι ψευδείς και κακόβουλες».

Ο σύζυγός της, Ματ Ρέινολντς (Matt Reynolds), είπε σε δημοσιογράφο ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο όταν φέρεται να συνέβη η σχέση. Είπε ότι «ούτε θα επιβεβαίωνε, ούτε θα αρνιόταν» τη σχέση της συζύγου του με τον Μενέντεζ.

Πηγή: «New York Post», ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου