Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ο Χρυσοχοΐδης και οι κλήσεις της τροχαίας – Πώς βάζει stop στο δημοφιλέστερο ρουσφέτι

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Ποιοι είναι αυτοί που σβήνουν… κλήσεις της τροχαίας - Τα μέτρα Χρυσοχοΐδη

Ρουσφέτια στην πολιτική γίνονται και (μεταξύ μας) γίνονται πολλά. Ποιο ρουσφέτι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των απαιτήσεων των ψηφοφόρων; Μα .. το σβήσιμο των κλήσεων της τροχαίας!

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, υπήρξαν στο παρελθόν (αλλά μην νομίζετε στο μακρινό παρελθόν) ορισμένοι πολιτικοί που είχαν διακριθεί στο ρουσφέτι της ακύρωσης κλήσεως. Έσβηναν κατά συρροή οι αθεόφοβοι κλήσεις τροχαίων παραβάσεων ψηφοφόρων τους, αψηφώντας εάν με αυτό τον τρόπο θα προκαλούσαν οι ψηφοφόροι τους και στο μέλλον παραβάσεις του ΚΟΚ, ή ακόμα και ατυχήματα.

Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν τα… ψηφαλάκια. Μαζί με αυτούς (που έσβηναν κλήσεις) ήταν και ορισμένοι επίορκοι αστυνομικοί και το ρουσφέτι πήγαινε σύννεφο. Όλους αυτούς φαίνεται πως τους γνώριζε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (αφού σε αυτό απευθύνονταν για να σβήσουν οι κλήσεις).

Και μετά ήρθε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (δηλαδή ξαναήρθε στο υπουργείο Προ-Πο) και έκοψε με το μαχαίρι το σπορ αυτό της ακύρωσης κλήσεως. Καμία κλήση πλέον δεν σβήνεται, εκτός εάν υπάρχει θέμα υγείας (και τίποτα άλλο). Άλλωστε σε λίγους μήνες το χαρτί στις κλήσεις καταργείται και αντικαθίσταται με ηλεκτρονικό τρόπο. Κανείς δεν θα ξεφεύγει.

Αλλά ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε και κάτι άλλο για να περιορίσει τα ατυχήματα. Πήρε 200 αστυνομικούς από άλλες υπηρεσίες και τους 150 τους έκανε τροχονόμους (τους έβγαλε ήδη στον δρόμο) και τους άλλους 50 για έλεγχο οδικών παραβάσεων κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες σε δρόμους της παραλιακής όπου συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα (και οι περισσότερες κόντρες θα πρόσθετα εγώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου