Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Χρ. Χριστοδουλόπουλος για φράγμα Πηνειού: «“Αιχμή του δόρατος” μαζί με Κουρούτα και Αρχαία Ήλιδα»

 Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024

Επί τέλους... 

Αυτά που η ιστοσελίδα μας έχει παρουσιάσει αρκετές φορές.  Αλλά πέρα από το ενδιαφέρον του Δημάρχου πρέπει να γίνουν υλοποιήσιμα σχέδια.  paneliakos.com

Ερωτηθείς σχετικά ο δήμαρχος Ήλιδας, αναφέρθηκε και στις δικές του προσπάθειες αλλά και στην αγωνία που υπήρξε για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Στη σπουδαιότητα του έργου του φράγματος Πηνειού αναφέρθηκε με χθεσινές του δηλώσεις ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση από πλευράς του Υπουργείου Υποδομών του αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης προκειμένου να γίνουν οι εργασίες ύψους 8 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ.

Ερωτηθείς σχετικά ο δήμαρχος Ήλιδας, αναφέρθηκε και στις δικές του προσπάθειες αλλά και στην αγωνία που υπήρξε για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, όπως και στην πίεση που και ο ίδιος είχε ασκήσει ώστε να προχωρήσουν οι πρωτοβουλίες και να φτάσουμε στο σημείο της έναρξης ενός έργου που θα αφήσει το στίγμα του στην περιοχή και θα αποτελέσει το πρόκριμα για να γίνουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες αναπτυξιακής τροχιάς σε ολόκληρη την περιοχή του φράγματος.

Ειδικότερα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος είπε τα εξής: «Ήταν ένα δικό μας πάγιο αίτημα. Είχαμε ξεκινήσει με την αρχιτεκτονική μελέτη της περιφέρειας, ωστόσο χαιρετίζουμε τη μελέτη του Υπουργείου και ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής. Στηρίζουμε πάρα πολλά πράγματα σε αυτή τη μελέτη για να αξιοποιηθεί αυτή η περιοχή που εμείς την προορίζουμε σαν “αιχμή του δόρατος”, μαζί με την Κουρούτα και την Αρχαία Ήλιδα για την ανάπτυξη της περιοχής μας, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι την είχαν μόνο για φωτοβολταϊκά». Να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος θα παρακολουθεί στενά όλες τις διαδικασίες, θα έχει συνεργασία τόσο με το Υπουργείο Υποδομών όσο και με τον Ηλείο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο που επίσης είχε πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες. Σκοπός του είναι να τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα χωρίς να υπάρξουν καθυστερήσεις και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι και το ενδιαφέρον του δήμου Ήλιδας

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου