Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Διάρρηξη σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Νότια Καρολίνα

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, 2024

ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ. Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε μια ελληνορθόδοξη εκκλησία στην πόλη Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας, με τους δράστες να αφαιρούν εξοπλισμό αξίας μεγαλύτερης των 60.000 δολαρίων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το τοπικό πρόγραμμα News19, το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο, στις εγκαταστάσεις της ελληνορθόδοξης κοινότητας της Αγίας Τριάδας, στην οδό Γκρεγκ (1900 Gregg Street), με την Αστυνομία να αναφέρει πως οι άνδρες της σήμανσης κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα χρήσιμα στοιχεία από τον χώρο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα μέλη της Κοινότητας αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα, καθότι οι δράστες αφαίρεσαν ως επί το πλείστον εξοπλισμό κουζίνας, όπου περιλαμβάνονται ψυγεία, καταψύκτες και φριτέζες, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αναπάντεχες δυσκολίες στην διοργάνωση του ετήσιου Φεστιβάλ, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις δράσεις και την βιωσιμότητα της Αγίας Τριάδος.

Το Φεστιβάλ της Αγίας Τριάδος διοργανώνεται για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της πόλης, ομογενείς και μη, με έμφαση στην ελληνική μουσική και τα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου