Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Δούκας στο MEGA: Με βοήθησε το debate με τον Μπακογιάννη. Αλαζονεία ή έλλειψη πολιτικής;

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, 2023

Το γράψαμε προχθές, Δευτέρα, εδώ στο paneliakos.com

 Ήταν μεγάλη “βλακεία” να συμμετάσχει ο κ. Μπακογιάννης στο debate.

Στις 8 Οκτωβρίου ο κ. Μπακογιάννης πήρε 41,35% των ψήφων και ο κ. Δούκας 14,20%.  Δηλαδή 3 προς 1.   Τελικά, και μετά το debate εχασε "πανηγυρικά"!  Τι δουλειά είχε ο κ. Μπακογιάννης να πάει σε debate;  Να που το βεβαιώνει και αυτός που κέρδισε.

Αχ, αχ...  Είναι πολλοί που έγιναν πολιτικοί αλλά δεν κατέχουν από πολιτική!!!  Δεν ξέρω ποιούς είχε συμβούλους ο κ. Μπακογιάννης αλλά τέτοια λάθη δεν κάνουν ούτε πρωτοετείς φοιτητές στις Πολιτικές Επιστήμες!   Εκτός και εάν... ο κ. Μπακογιάννης ήθελε να χάσει... paneliakos.com

Θετικός στο να τοποθετηθούν κάμερες δήλωσε ο Χάρης Δούκας - Τι είπε για τη νίκη τους στις εκλογές.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την νίκη τους στις εκλογές, βρέθηκε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη, ο κ. Δούκας απάντησε σε ερώτηση για το αν πίστευε ότι θα κερδίσει τις Δημοτικές εκλογές.

«Το είχα πιστέψει, άμα δεν το πιστέψεις δεν γίνεται. Μιλώντας με τον κόσμο κατάλαβα ότι μπορεί να γίνει. Είχα πει ότι μπορώ να κερδίσω τον Μπακογιάννη αν πάω δεύτερη Κυριακή. Είχα τη δυνατότητα να παρουσιάσω την εναλλακτική πρόταση. Με βοήθησε το debate», ανέφερε ο κ. Δούκας.

«Είναι πολιτικό το μήνυμα δεν είναι κομματικό»

Ο νέος Δήμαρχος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών υπογράμμισε ότι: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρέπει να λογίζονται ως τρίτος γύρος πολιτικών εκλογών. Κάναμε ένα κάλεσμα σε όλους του πολίτες. Συζητάμε για τα θέματα που δεν έχουν χρώματα και κόμματα. Νίκησε μια ατζέντα για την Αθήνα. Είναι πολιτικό το μήνυμα δεν είναι κομματικό».

Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε θετικός με το να τοποθετηθούν κάμερες με στόχο την βεβαίωση κλήσεων σε παραβάτες οδηγούς αλλά θα πρέπει να αξιολογηθεί το ποιος θα βλέπει το υλικό. «Οι κάμερες είναι επικουρικό μέσο και στην πολιτική βάζουμε προτεραιότητες», τόνισε.

«Υπάρχει δικαίωμα στην διαμαρτυρία αλλά υπάρχει και το δικαίωμα να λειτουργεί η πόλη. Αρα λοιπόν θα τηρήσουμε την νομοθεσία», είπε ο κ. Δούκας για τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, ο κ. Δούκας ανέφερε ότι στα άμεσα σχέδιά του είναι η θωράκιση της πόλης ενόψει του χειμώνα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων. «Άμεση προτεραιότητα τα φρεάτια και τα ρέματα». Ζήτησα συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη για να μπορέσουμε σε απόλυτη συνεργασία να προχωρήσουμε σε αυτά τα κρίσιμα έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου