Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ισραήλ κατά Ερντογάν: Υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς

 Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, 2023

Το θερμόμετρο ανεβαίνει.  Πυριτιδαποθήκη η Ανατολική Μεσόγειος και Μέση Ανατολή

«Τα λόγια του δεν θα αλλάξουν τη φρίκη που έχει δει όλος ο κόσμος και το αδιαμφισβήτητο γεγονός: Χαμάς = ISIS», αναφέρει ο εκπρόσωπος του υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ

Αιχμές προς τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη στάση του απέναντι στη Χαμάς εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, Λιόρ Χαϊάτ, τονίζοντας πως πρόκειται για «μια κατάπτυστη τρομοκρατική οργάνωση, χειρότερη από το ISIS».

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο Λιόρ Χαϊάτ σημείωνει πως «το Ισραήλ απορρίπτει ολόψυχα τα σκληρά λόγια του Τούρκου προέδρου για την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς» και προσθέτει: «Η Χαμάς είναι μια κατάπτυστη τρομοκρατική οργάνωση, χειρότερη από το ISIS, που δολοφονεί βάναυσα και σκόπιμα μωρά, παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους, παίρνει ομήρους πολίτες και χρησιμοποιεί τους δικούς της ανθρώπους ως ανθρώπινες ασπίδες».

«Ακόμη και η προσπάθεια του Τούρκου προέδρου να υπερασπισθεί την τρομοκρατική οργάνωση και τα υποκινούμενα λόγια του δεν θα αλλάξουν τη φρίκη που έχει δει όλος ο κόσμος και το αδιαμφισβήτητο γεγονός: Χαμάς = ISIS», αναφέρει στο σχόλιό του.

Ερντογάν: Η Χαμάς είναι απελευθερωτικό κίνημα

Υπενθυμίζεται πως σφοδρή επίθεση κατά του Ισραήλ και της Δύσης εξαπέλυσε την Τετάρτη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χαρακτήρισε τη Χαμάς ως «απελευθερωτικό κίνημα».

Σε ομιλία του προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δημοκρατίας και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) στο τουρκικό Κοινοβούλιο, τόνισε πως «ο κόσμος μπορεί να χρωστάει στο Ισραήλ, αλλά η Τουρκία δεν του χρωστάει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου