Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Ολυμπιακός: «Άδικη και προκλητική η απόφαση»

  Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 2023

Σκέφτηκαν η «φτωχό-μυάλοι» μην αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα;  Αν θυμάμαι καλά το έκανε στο μπάσκετ…  και μετά είδατε τι έγινε.  Τον αγώνα τον είδα και έχω γνώμη.  Δεν πρέπει να πέφτουν βεγγαλικά στα γήπεδα.  Τελεία και παύλα.  Αλλά σε πιό γήπεδο των μεγάλων ομάδων (ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός...) δεν πέφτουν βεγγαλικά.  Να εφαρμοστεί ο νόμος για όλους.  Να συνεχιστεί το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησε.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για την απόφαση του πρωταβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League θεωρώντας την άδικη και προκλητική, ενώ αναφέρεται σε αλλοίωση πρωταθλήματος.

Θέση επί της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με το οποίο τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού και κατακύρωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπέρ των «πράσινων» με 3-0, πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για «άδικη και προκλητική απόφαση».

Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως «…χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την αλλοίωση του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος. Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου