Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ο Μάικ Τζόνσον εξελέγη πρόεδρος της Βουλής με ευρεία υποστήριξη του GOP

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, 2023

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Οι Ρεπουμπλικανοί εξέλεξαν με ενθουσιασμό τον βουλευτή Μάικ Τζόνσον ως πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων την Τετάρτη, αναδεικνύοντας έναν βαθιά συντηρητικό αλλά λιγότερο γνωστό ηγέτη στην έδρα της αμερικανικής εξουσίας και τερματίζοντας προς το παρόν το πολιτικό χάος.

Ο Τζόνσον από τη Λουιζιάνα σάρωσε από την πρώτη ψηφοφορία με την υποστήριξη όλων των Ρεπουμπλικάνων που ανυπομονούσαν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες εβδομάδες αναταραχής και να συνεχίσουν τη δουλειά της διακυβέρνησης.

Ως χαμηλόβαθμο μέλος της ηγετικής ομάδας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Τζόνσον αναδείχθηκε ως ο τέταρτος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών σε αυτό που έχει γίνει ένας σχεδόν παράλογος κύκλος πολιτικής διαμάχης μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Μακάρθι, καθώς οι παρατάξεις του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος διεκδικούν την εξουσία. Αν και δεν είναι η κορυφαία επιλογή του κόμματος, ο βαθιά θρησκευόμενος και ισορροπημένος Τζόνσον έχει λίγους αντιπάλους και έναν σημαντικό υποστηρικτή: Τον Ντόναλντ Τραμπ.

“Νομίζω ότι θα είναι ένας φανταστικός πρόεδρος”, δήλωσε ο Τραμπ την Τετάρτη στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος είναι τώρα ο επικρατέστερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία το 2024, δικάζεται για μια αγωγή που τον κατηγορεί για επιχειρηματική απάτη.

Ο Τραμπ είπε ότι δεν είχε ακούσει “ούτε ένα αρνητικό σχόλιο γι’ αυτόν. Όλοι τον συμπαθούν”.

Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου